ש
שפרה ל.
אורח
הרצאה טיפולית האם יש אפשרות לפתוח או להוריד סרטון מסויים שלא נתמך בנטפרי לצורך מקצועי טיפולי אם כן אודה מאוד
בפניה מול נטפרי הם לא העבירו אמרו שזה לא ניתן לפתיחהאם מדובר בקובץ ספציפי לכאורה אין שום אפשרות
אם זה אתר חסום אז אפשר לפעול לפי זה:
במידה והנכם נצרכים לקובץ שנמצא באתר חסום, תוכלו לשלוח פניה להורדת הקובץ עבורכם ע"י גוי של אינטרנט. פניה כזו מצריכה לפחות נקודה אחת.
לא יודע , עייני כאןבפניה מול נטפרי הם לא העבירו אמרו שזה לא ניתן לפתיחה
אמרו שזה לא לפי החוקים שלהם.........לא יודע , עייני כאן
את יכולה למחוק.אפשר למחוק? ההרצאה היא בקובץ?? כי אם לא ה לא יפתח לי.....
תודה גדולה נפתח ומיד נחסם עי נטפרי- חסמו לי את הקישור...........
את יכולה למחוק.
מעלה לך בקובץ בג'מבו מייל.
פציעה מוסרית בטיפולנט יש לי עוד הרצאה עכשיו שאשמח אם תעזרי לי בהורדה תודה!!!!!!!יש לי את ההרצאה של דני דרבי.
אם אספיק יכולה לעלות לג'מבו.
אבל לאן לשלוח את הקישור?
יכולה לעזור לי עם עוד הרצאות ?יש לי את ההרצאה של דני דרבי.
אם אספיק יכולה לעלות לג'מבו.
אבל לאן לשלוח את הקישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: