תודה.@אור אורות
הוא חיבר מאמרים נפלאים ובהירים בשם
אור בהירות הדרך כאן בפרוג
הוא אלוף על חלל בכל מה שקשור לאוקראינה
אין מילים על ההשקעה המטורפת!
איפה אני יכול לראות את המידע הזה? וזה זמני הגעה לבארדיטשוב?יש מפשמישל (פולין) ב18:10 הגעה ב3:33
ראחוב (ליד רומניה) ב18:18 איבנו פרנקיבסק (גם באיזור) 21:57 הגעה ב6:14
סולטובינו (מרחק הליכה מגבול רומניה) ב11:47 מונקאטש (גבול הונגריה) 17:02 הגעה 1:46
חלם (פולין) 16:44 הגעה 4:14
חוץ מערים סמוכות או החלפה.
יש לך עם החלפת רכבות.עדיף לי לצאת מעיר מרכזית באירופה (עם שדה תעופה) גם אם זה לא מגיע לבארדיטשוב עצמו, מאשר לצאת ממקום נידח באירופה, גם אם זה כן מגיע לתוך בארדיטשוב
איפה אפשר לראות את האופציות של הרכבת?יש לך עם החלפת רכבות.
למשל מוורשא יש רכבת לחלם ומשם לברדיטשוב.
מקרקוב יש רכבות לפשמישל ומשם לברדיטשוב (או לערים אחרות באיזור)
מבודפשט יש רכבת למונקאטש ומשם לברדיטשוב (או ערים באיזור)
רומניה כאמור כנראה פחות נח.
המידע בעיקרון מפוזר בין האתריםאיפה אפשר לראות את האופציות של הרכבת?
באתר האוקראיני אפשר לקנות רק כרטיסים לרכבות באוקראינה.באתר הרכבת האוקראינית אם יש לך גישה
אני מתכנן להיות עם כמה אנשים, אבל נהג פרטי לאורך כל הדרך מהונגריה או פולין יעלה המון.אם אתה עם כמה אנשים אתה יוכל לקחת רכב מאומן אקספרס או פיאכלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: