דרוש מידע איך יורדים מהמערכת דיוור של-3 פינות אתרים?

דייייייייייי

משתמש פעיל
שלחו לי פעם הודעה עם שרשור של מליון מיילים,
וכנראה עבר הלאה... ומאז אני כל היום מקבלת הודעות.
בחלק מההודעות-יש אפשרות להסרה, עד שהם מחזירים אותי לרשימה.
ובחלק-אין....
כמובן שהכל מועבר לספאם,
אבל זה חופררררר.
הקטע הפסיכי-
המייל שלי מורכב מאות+מספרים, ובכל המיילים מהם אני מקבלת-"שלום מ"

כבר שלחתי להם תשובה חוזרת+למנהל המערכת שאם לא מסירים אותי במיידי, ושולחים לי אישור הסרה אני אתבע אותם-על כך ששולחים לי ספאם+שאין אפשרות להסרה, והם אפילו לא טורחים לפתוח...:( (שלחתי עם מעקב מיילים).
לעת עתה-לא רוצה לתבוע, כי כל המפרסמים-חרדים, ולא הייתי רוצה לפגוע באף אחד....

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@דייייייייייי
מצטער על אוגמת הנפש שנגרמה לך.
כל לקוח שלי מביא מותקן על מערכת דיוור נפרדת אין שום קשר ביניהם וכל אחד יש לו רשימות נפרדות לחלוטין.

אם אתה לא רוצה שהשולח יחזיר אותך בטעות לרשימה אחרת שלו תסמן את האפשרות סירוב לקבל כל הודעה שהיא מהאתר בדף הסרה (אצל רוב הלקוחות האפשרות הזו קימת, אבל חלק זה לא בשימוש)

רוב מוחלט של המפרסמים גם מטפלים בנמענים ששולחים מיייל להסיר, ולכן ממליץ פשוט להגיב למייל שנשלח עם המילים בבקשה להסיר אותי.

בכל מקרה בשביל לבצע הסרה במידה והשולח בחר שלא לצרף לינק הסרה ולא להגיב למיילים, אפשר לשלוח לי במייל שמופיע בדף צור קשר באתר שלי ואני אעביר את ההודעה לבעלים של הרשימה.
(אבל לרשום רק את אותה רשימה ששלחה לך הודעה, בימים האחרונים קיבלתי מייל שמבקש להסיר מכל הרשימות שהוא מופיע, צר לי אבל אני לא בודק מערכת מערכת אצל מי זה נמצא)
בברכה
משה

דייייייייייי

משתמש פעיל
מעניין....
קבלתי ביום אחד הצפה מלפחות 7 מקומות שונים,
ובכולם הפתיח שלום m, ... (מה שמוכיח שהם לא קבלו את המייל ממי שמכיר אותי...)
וכולם-נשלחו באמצעות 3 פינות...
יכול להיות שלא אתה זה ששלחת את רשימת המיילים,
אבל מצופה ממך בתור מנהל המערכת-לוודא שלא ייגרם נזק על ידך.
(נהלתי בעבר דיוור באמצעות רב מסר, ו שלח מסר, ובשתיהם-לא היה אפשר לייבא רשימת מיילים למערכת
בלי לאשר שהמנויים נתנו אישור
וכן-בכל מערכת נורמאלית-יש אפשרות מובנית, שהמשתמש לא יכול להוריד, של הסרה מהרשימה, חוץ מאצלכם...:mad:)
,
וזה בעצם המטרה בתשלום למערכת תפוצה-לוודא שההודעות יגיעו בשלמות, ולא יהיה עילה לתביעה.
חבל שהמערכת לא עונה על הדרישות הבסיסיות שמחייב החוק.

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@דייייייייייי
הסיבה שרשום שלום m היא מאוד פשוטה,
כשמכניסים למערכת נמען שלא יודעים את השם שלו אז המערכת יוצרת את השם מהאותיות שכתובות במייל לפני ה@
אצליך המייל כנראה מתחיל בm ואחר כך הכל מספרים ולכן המערכת רושמת את השם שלך בתור m

בכל מקרה מצטער עוגמת הנפש שנגרמה לך ואת מוזמנת לכתוב לי מי שלח לך ולאיזו כתובת מייל ואני יעביר את ההודעה למנהל אותה רשימה.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זאת בדיוק השאלה-למה מכניסים למערכת-אם לא יודעים את השם שלו?
והוא לא נרשם-רק היה בשרשור ארוך עם עוד כמה מאות מיילים...

לא נראה לי שהויכוח יוביל לשום מקום. פרשתי.
השאלה אמורה להיות מופנית למנהל הרשימה שהכניס את כתובתכם ללא רשות ולא למנהל הטכני שבנה עבורו את המערכת...

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
השאלה אמורה להיות מופנית למנהל הרשימה שהכניס את כתובתכם ללא רשות ולא למנהל הטכני שבנה עבורו את המערכת...
לא
במערכות דיוור עולמיות כמו מיילצ'ימפ (ועוד) אין אפשרות לשלוח מייל למי שלא אישר בעצמו את ההרשמה שלו
עצם זה שהחברה מאפשרת להעלות לממשק כתובות אימייל בהסתמך על אמון המשתמש - דבר זה מהווה חריגה מהסטנדרט ופותח פירצה לגנב

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
במערכות דיוור עולמיות כמו מיילצ'ימפ (ועוד) אין אפשרות לשלוח מייל למי שלא אישר בעצמו את ההרשמה שלו
לבינתיים הסטנדרט הישראלי של מערכות כמו רב מסר ואחרים הוא לא כך.

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הי @3 פינות גם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה של ציפי רוט , אבל מגיעה בסוף להודעה שזה חוסם מנטפרי ונתקעת עם זה.
אולי אתה יכול לעזור לי?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
הי @3 פינות גם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה של ציפי רוט , אבל מגיעה בסוף להודעה שזה חוסם מנטפרי ונתקעת עם זה.
אולי אתה יכול לעזור לי?
ניסית להגיב להודעה שנשלחה ולבקש הסרה?

באמת נטפרי חוסם הסרה גם בציפי רוט, גם המעניינים, ובעוד כמה רשימות, הוא פותח את העמוד של ההסרה אבל לא נותן לבצע הסרה בפועל.
התכתבתי איתם בעבר והם אומרים שמבחינה טכנית זה יחייב לפתוח גם הרשמה והרשימות האלו הם לא מעונינים לפתוח להם את ההרשמה.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
לבינתיים הסטנדרט הישראלי של מערכות כמו רב מסר ואחרים הוא לא כך.
לצערי זה נוגד את החוק וחושף אותם לתביעות משפטיות -

חוק התקשורת אוסר על משלוח דברי פרסומת באמצעי תקשורת שונים, מבלי לקבל מראש את הסכמת הנמען

מקור -

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לצערי זה נוגד את החוק וחושף אותם לתביעות משפטיות -
החוק מחייב אותם לשים אבל לא מחייב את המערכת לבטל את האפשרות לא לשים.
לפעמים יש מקרים שאנשים בכוונה לא שמים לדוגמא, אדם ששולח במערכת הזמנה לחתונה של הבן/בת שלו לכל האנשי קשר מהמייל האישי שלו. ללא שום קשר לעסק שבשבילו הוא מחזיק את המערכת.

בכל אופן אני יכול לומר בצורה חד משמעית, הברירת מחדל של המערכת אצלי זה עם הלינק הסרה ואני מסביר לכל לקוח כמה זה חשוב להשאיר אותו.
הדבר היחיד שיש בעיה הרבה פעמים זה כמו שכתבתי פה למי שיש אינטרנט מסונן לפעמים חלק מהרשימות לא נותן להסיר דרך הדף הסרה. בכל מקרה אני ממליץ לעשות השב להודעה ולבקש הסרה, כמעט כל מהשולחים יסירו את הנמען גם בבקשה דרך המייל.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה