שלום לכולם,
פעם אחר פעם אני מנסה להכין רוגעלך קטנים יפים ומושלמים כאלו, כמו שאני רואה במתכונים, ויוצאים לי מכוערים,
מגושמים (גם אם הם קטנים) לא מתחילים להזכיר בכלל את היפים שבתמונות
לפחות הטעם מחפה,מה הסוד?
ניסיתי לרדד לעיגול, ולמלבן -ומהם לקרוץ את המשולשים,
לא עזר כלום, מכוערים , וזהו
אשמח להדרכה ברורה/מצולמת אם יש, (וכמה שיותר מהר הנגלה הראשונה של המכוערים כבר בחוץ, ושאר הבצק ממתין)
תודה רבה
פעם אחר פעם אני מנסה להכין רוגעלך קטנים יפים ומושלמים כאלו, כמו שאני רואה במתכונים, ויוצאים לי מכוערים,
מגושמים (גם אם הם קטנים) לא מתחילים להזכיר בכלל את היפים שבתמונות
לפחות הטעם מחפה,מה הסוד?
ניסיתי לרדד לעיגול, ולמלבן -ומהם לקרוץ את המשולשים,
לא עזר כלום, מכוערים , וזהו
אשמח להדרכה ברורה/מצולמת אם יש, (וכמה שיותר מהר הנגלה הראשונה של המכוערים כבר בחוץ, ושאר הבצק ממתין)
תודה רבה