דרוש מידע איך יודעים איזה כולל קיבל עבורי החודש דתות

הת"ת המרכזי

משתמש פעיל
עברתי בתחילת זמן קיץ לכולל חודש
והראש כולל אמר לי שלא קיבל עבורי דתות
גם הכולל הקודם לא עדכן אותי שקיבל עבורי דתות
האם יש מקום שזה רשום בדיוק מי קיבל את הדתות שלי?
(אני מעל גיל 26 )

מוטי אא

משתמש רשום
צריך לפנות לאגף בכיר מוסדות תורניים במשרד החינוך
(הם יאמרו לך לשלוח בקשה, קצת ביוקרטיה וכו')
עדיף לתפוס אותם בטלפון קודם שיאמרו לך בדיוק איך להגיש בקשה
יכול להיות שלא רשמו אותך רק הוציאו אותך (כבר היה לי כך)

פוניבז'-וולף

משתמש פעיל
צריך לפנות לאגף בכיר מוסדות תורניים במשרד החינוך
(הם יאמרו לך לשלוח בקשה, קצת ביוקרטיה וכו')
עדיף לתפוס אותם בטלפון קודם שיאמרו לך בדיוק איך להגיש בקשה
יכול להיות שלא רשמו אותך רק הוציאו אותך (כבר היה לי כך)
תבקש דו"ח תים אולי.

הוראת שעה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
נרשמת במקום החדש?
כי אם לא, אף אחד לא קיבל עליך...
אם לא סיכמת עם הכולל החדש שירשום אותך והכולל הקודם ידע שאתה עוזב יכול להיות שאף אחד לא רשם אותך...
במקרה וכן נרשמת, האם עברת רק לחצי יום? ואני אסביר, כשעוברים מכולל לכולל ליום שלם ומחליפים את הרישום של הדתות אז הכולל החדש רושם אותך וזהו זה. במקרה והיית רשום יום שלם בכולל אחד ועכשיו עברת כולל רק לחצי יום אזי הכולל הקודם צריך לרשום אותך מחדש לחצי יום ובמקרה ולא, אתה נופל משני הכוללים...(כי כולל אחד דיווח עליך ליום שלם וכולל אחד לחצי יום והמערכת פולטת אותך אוטומטית משניהם......)
ראיתי לצערי כמה אברכים שנפלו עם זה מכיוון שלא היו מודעים שהם צריכים להירשם מחדש לשני המקומות, ולא היה נעים להם להודיע לראש כולל שהם עוזבים לחצי יום או סתם מעצלנות. בתכלס' הראש כולל הקודם הגיש אותם ליום שלם והכולל החדש לחצי יום והאברכים נשארו קרחים מכן ומכאן
(אומנם גם כשעוברים ליום שלם מן הראוי להודיע וזה מאוד לא יפה שלא מודיעים כי זה יוצר להם כאב ראש, אבל לא חובה, ובד"כ המעבר הוא חלק)

יאסעלעS

משתמש מקצוען
לא מבין מה זה כל הביוקרטיה הזה, בדו"ח תקופות עבודה ומעסיקים בביטוח לאומי זה בשניות או בהזמנה וכעבור כמה ימים זה באימייל.
פה אתה יכול לבדוק.
יש דרך שעושה את זה באיזור אישי בביטוח לאומי על הדקה אני לא זוכר כעת תשאלו כל מבין והוא ידע.

חד וחלק..

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בעיקרון יש באיזור אישי דיווח איזה כולל אתה רשום
לא תמיד זה מתעדכן מיד
יש מצב שרק בסוף החודש זה יתעדכן

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה