כשנכנסים למייל יש שאלה האם לשמור את הסיסמא צריך לענות 'אף פעם', אם זה כבר נשמר יש למחוק דרך ההגדרות > סיסמאותאני פותחת את המייל שלי הפרטי בעבודה.
מחשש כלשהו אני חוששת שמישהו ישב לי על המחשב וינסה לבדוק דברים במייל האישי שלי.
הבעיה היא שהמחשב נכנס מיד בלי שאני מזינה סיסמה.
איך אני חוסמת את זה? שהמחשב לא יזכור את הסיסמה שלי?
אין צורך להחליף אפשר פשוט למחוק מהדפדפןתחליפי סיסמא
אם זה כבר נשמר יש למחוק דרך ההגדרות > סיסמאות
איך עושים את זה?, ניסיתי ולא מצאתיאין צורך להחליף אפשר פשוט למחוק מהדפדפן
נכנסים להגדרות (בשלוש נקודות בצד שמאל למעלה) ושם מופיע 'סיסמאות' שם וצריך לבחור את האפשרות הרצויהאיך עושים את זה?, ניסיתי ולא מצאתי
תודה על ההסבר המפורטנכנסים להגדרות (בשלוש נקודות בצד שמאל למעלה) ושם מופיע 'סיסמאות' שם וצריך לבחור את האפשרות הרצויה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: