תודה כן יש כיוריש כיור באמבטיה? אם כך כדאי לקנות קומקום, מיקרוגל ואפשר גם כירה חשמלית.
מיני קיטשן לדעתי מידי ספציפי. עדיף כבר טוסטר אובן קטן.
תודהכירה חשמלית זה מצוין. יש את הסוג הקטן מתאים לסיר אחד ויש הגדול ל2 סירים.
מסעדהמהיר בלי הרבה התעסקויות.
זה הרבה התעסקויות, לחכות למלצר לבחור מתפריט וכו'מסעדה
תודה אבל מידיי יקרנינג'ה גריל
תודהבטוסטר טוב (לא טוסטר אובן) אפשר להכין חזה עוף, קציצות, מושטים ועוד
זה גם מעולה לחימום שניצלים שיהיו כמו טריים
אבל כן כדאי שתהיה כירה חשמלית וסיר קטן לבישולים מהירים של תוספות כמו אורז שזה כלום עבודה אבל כן צריך כיריים
או שאפשר במקרוגל.
תודה רבה!אני מאוד מאוד ממליצה לך על מיני קיטשן. אבל, מעולם לא הכנתי בו ארוחות בתנאים שלך.
אם את מביאה הכל מוכן לבישול/טיגון זה יכול להיות מושלם. (שניצל מצופה, חזה חתוך ומתובל, עוף מחולק למנות יומיות, קציצות מוכנות קפואות וכו')
תצרפי לקניה כמויות של נייר אפיה, שקיות קוקי, תבניות עגולות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: