אם אדע איך עושים זאת בתוכנה, אעשה זאת...נכתב ע"י ח פוגל;693290:אולי פשוט לפתוח את הקובץ בתוכנה בה נעשתה ושם לשנות את הגדרות הצבעים?
נכתב ע"י פייגיפ;693416:זה קובץ 160 עמודים אם אני אתחיל בפוטושופ אני לא אגמור!!! עוד פתרון בPDF?
נכתב ע"י נקי_כפים;693606:לא צריך פקס, כל מדפסת PDF המותקנת במחשב תעשה את העבודה בקלי קלות ולא משנה אם זה אשף הPDF המקורי של אקרובט או תוכנות בסגנון PDFCרשאםר או PDFFACTORY וכו', פשוט להדפיס ןלסמן "הדפס כשחור".
איזה בעיה יש לך עם התוכנה?נכתב ע"י פייגיפ;693332:היי גם אני בבעיה הזו אני רוצה להפוך PDF לשחור לבן אבל דרך הPDF כי יש לי בעיה אם התוכנה אפשר הסבר מפורט???????????????? תודה לעונים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: