1006michal
משתמש רשום
נמאס לי כבר מעומס הכביסות שנוצר לי כל יום..איזה עצות יש לכן/ם כדי להקל על מלאכת הכביסות?
לכבס!!! אני מכבסת כל היום.... מכונת הכביסה והמייבש פועלים נון סטופנמאס לי כבר מעומס הכביסות שנוצר לי כל יום..איזה עצות יש לכן/ם כדי להקל על מלאכת הכביסות?
אבל מזה נמאס לה.....לכבס!!! אני מכבסת כל היום.... מכונת הכביסה והמייבש פועלים נון סטופ
??ב....
זה נתון לשיקולו של כל אחד ואחד...
מחפשים עצה להקל...זה נתון לשיקולו של כל אחד ואחד...
רעיון מעניין....עכשיו ברצינות.
יש לי סדר קבוע בכביסות, במוצ"ש מכבסים את א', ביום ראשון את ב' וג' וכן הלאה.לא אומרת שאין חריגות והפתעות לפעמים, אבל הסדר הקבוע עושה גם סדר בראש, ופחות בלגן סביב הכביסות.
מאוד הגיוני ...נראה לי להמתין עם קנייה של עוד מכונה.. אבל פתרון מענייןלפני כמה שנים קניתי את הסלסלאות כביסה של איקאה מאז נפקחו עיני!
שהכביסה ממוינת הרבה יותר קל!
לאחרונה הוספתי וקניתי עוד מכונה פשוט חיים אחרים,
לא רצה כל היום אחרי הכביסה,
בבית ברוך בנפשות ב"ה זה הצלה!
יש לי 2 מכונות כל אחת 8 קג מאז אין לי מרוץ אחרי הכביסה
נוצר מצב שיום שלם אין צורך להפעיל מכונה!
מצטערת ששיפצתי לא עשיתי הכנה לעוד מייבש....
עכשיו בימים הקרים שאין אפשרות לתלות בחוץ מכונה יכולה לחכות בצד עד שהמייבש יסיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: