בכל מנגל אני נתקל מחדש בסצנה של ניסיון הדלקת הפחמים העקשנים והסרבנים. להשים טישיוים מתחת, לספוג בשמן וכו' - עד שאיזה אחד נדלק צריך להוציא את הנשמה. יש לכם אולי טיפים כיצד לעשות זאת בקלות?
למה?אפשר קישור?
יש את זה בכל סופר, יש גם כאלה עם ראש גפרוראפשר קישור?
ומה היתרון של הפחמים מעל הרשת אם אני יכול להשים את הפחמים עם הטישוים מלכתחילה?אנחנו שמים בתוך המנגל טישויים עם שמן ואת הפחמים מעל הרשת מדליקים את הטישויים ותוך כמה דקות הפחמים מוכנים ואז הופכים בזהירות את הרשת (עם מזלגות)עם הפחמים לבפנים
שהפחמים מוכנים מאוד מהרומה היתרון של הפחמים מעל הרשת אם אני יכול להשים את הפחמים עם הטישוים מלכתחילה?
אנחנו משתמשים באלו ונדלק ממש מהר
צפה בקובץ המצורף 1356588
הסבר מאחד האתרים על השימוש בהם:
אותן קוביות לבנות שנראות כמו קלקר הן למעשה חומר בעירה סינטטי, שעשוי מכימיקלים.
מניחים מספר קוביות בתוך ערימה של פחמים, מדליקים אחת או שתיים מהן (השאר ידלקו בעזרת קצת רוח), מחכים כמה דקות עד שהקוביות התאדו והגחלים נדלקו.
שמו לב,מנסיון!
להניח את הפחמים על גבי הרשת לזלף שמן על הגחלים ומתחת לרשת להניח את מדליק הפחמים בתוספת עצים דקים והעסק בוער.
אם כל החומר נגמר, אין בעיה, כי הכל נשרף ולא מגיע לאוכל.שמו לב,
זהו חומר לא בריא בכלל...
וואו, אהבתי...מנסיון רב (של בעלי)
בונה כמין 'איגלו' מהפחמים, כמה וכמה כאלה בכל שטח המנגל, בתוך האיגלו שמים מהקוביות הלבנות שהביאו בהודעות למעלה, וכך זה דולק בפנים, ומדליק את הפחמים בלי לעבוד קשה, כשהם מוכנים, פשוט משטחים אותם, והמנגל מוכן.
לגבי
אם כל החומר נגמר, אין בעיה, כי הכל נשרף ולא מגיע לאוכל.
ככה הכי טובמנסיון!
להניח את הפחמים על גבי הרשת לזלף שמן על הגחלים ומתחת לרשת להניח את מדליק הפחמים בתוספת עצים דקים והעסק בוער.
כמו שנאמראשכול של אשכנזים
ככה הכי טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: