בוורד + התוספים שלי אפשר לעשות המון דברים בלי הזדקק לתג המיושן, שאפילו ביטול פעולות אין לו...האם צריך לזה תוכנה מיוחדת או שאפשר בוורד עצמו?
ואם צריך - איזה תוכנה, ואיך משיגים אותה?
ואת זה בתג "המיושן" שלך עושים בקלי קלות !אבל ספר כמו משנה ברורה עדיין יהיה מאוד קשה לעשות, אבל לא בלתי אפשרי.
מעניין ומסקרן מאוד...בוורד + התוספים שלי אפשר לעשות המון דברים בלי הזדקק לתג המיושן, שאפילו ביטול פעולות אין לו...
תוכנת תג הינה בעלת חסרונות עצומים בכלל, ולנוכח הקידמה הטכנולוגית בפרט.
אבל ספר כמו משנה ברורה עדיין יהיה מאוד קשה לעשות, אבל לא בלתי אפשרי.
אם אתה מוכן ללמוד כמה שעות איך לעשות את זה, וגם לרכוש כמה תוספים, ואחר כך להתאמץ במידה סבירה כדי לעמד - תוכל להצליח בגדול ולחסוך עשרות אלפי שקלים שהיית משלם על עימוד אצל מעמד. וגם תרויח שאתה שולט על כל דבר בספר שלך ולא צריך כל דבר להסביר למעמד איך אתה רוצה שהוא יופיע בספר.
מי עושה את זה בקלי קלות? מעמד שכבר ביזבז עשרות אלפי שקלים על קניית תג וכל הסקריפטים מסביב, ובזבז אלפי שעות לימוד והתנסות? לו זה בא בקלות? לא פלא כלל.ואת זה בתג "המיושן" שלך עושים בקלי קלות !
גם לימוד אילוסטריטור לוקח אלפי אלפי שעות !מי עושה את זה בקלי קלות? מעמד שכבר ביזבז עשרות אלפי שקלים על קניית תג וכל הסקריפטים מסביב, ובזבז אלפי שעות לימוד והתנסות? לו זה בא בקלות? לא פלא כלל.
אבל אנחנו מדברים על מישהו שאין לו ידע בתג או בעימוד בכלל וגם לא רכש את תג כלל.
למעמד מקצועי בתג, זה לא יהיה מאד קשה לעשות, אלא קל מאד !אבל ספר כמו משנה ברורה עדיין יהיה מאוד קשה לעשות
על זה אין ויכוח, אחרי שהוא כבר עשרים שנה עובד עם תג הוא התרגל ל"כסא גלגלים" שלו.למעמד מקצועי בתג, זה לא יהיה מאד קשה לעשות, אלא קל מאד !
אם זה כ"כ פשוט כמו שאתה מציג, איך זה שכמעט כל המעמדים מעמדים בתג ומחברי הספרים מחפשים את המעמדים בתג???על זה אין ויכוח, אחרי שהוא כבר עשרים שנה עובד עם תג הוא התרגל ל"כסא גלגלים" שלו.
איפה כתבתי שזה פשוט?אם זה כ"כ פשוט כמו שאתה מציג
האשכול נפתח כאן על עימוד משנ"ב, שכאמור יש בו 7 טקסטים לכל הפחות [צריך לשאול את פותח האשכול אם הוא מעוניין ביותר טקסטים מהנ"ל, הערות צד, עימוד כפול ועוד שלל פונקציות אפשריות] ועל זה כתבת:איפה כתבתי שזה פשוט?
ללמוד כמה שעות
היה נראה מדבריך שבתוך כמה שעות ניתן ללמוד לעמד פרוייקט כזה.להתאמץ במידה סבירה
ממש לא,היה נראה מדבריך שבתוך כמה שעות ניתן ללמוד לעמד פרוייקט כזה.
אני עובד עם תג "רק" 6 שניםעל זה אין ויכוח, אחרי שהוא כבר עשרים שנה עובד עם תג הוא התרגל ל"כסא גלגלים" שלו.
הדבר מלמד שאתה בעל כישרון יוצא דופן, ואכן אני מאוד מתפעל מהיופי של הספרים שמופיעים בתיק העבודות שלך.אני עובד עם תג "רק" 6 שנים
אבל לעמד משנה ברורה ידעתי תוך שעתיים, לא תוך 20 שנה
תודה על המחמאה !הדבר מלמד שאתה בעל כישרון יוצא דופן, ואכן אני מאוד מתפעל מהיופי של הספרים שמופיעים בתיק העבודות שלך.
עלה והצלח!
רב טקסט אוטומטי יהיה בע"ה בתוכנה החדשה שהזכרתי לעיל. כרגע הפיתוח שלה הופסק מחוסר תקציב, אבל אני מקווה שבע"ה יבוא יום ויבוא משקיע שיחדש את הפיתוח.ר' רחמים אצלי אף שאני בדר"כ מעמד בתג,
אני גם נמנה בין לקוחותיך, וידוע כמה מועילים המון מן התוספים שלך,
ואדרבה אולי תפתח תוסף רב טקסט בוורד, בטוח שירוצו ע"ז,
האם יש למה לצפות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: