שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
איך אני אדע איזו עבודה מתאימה לי?
לא יודעת במה אני טובה ומה אני אוהבת לעשות
יועצת תעסוקתית. היכן את גרה?
נכון ובכל זאת - גם אבחונים תעסוקתיים ישאלו אותך מה את אוהבת לעשות ומה לא. בשאלות בסגנון:את יכולה לעשות אבחון תעסוקתי במחיר סימלי דרך מפתח או ארגונים בסגנון
הם בודקים גם יכולות וגם התאמה לאופי
בעיה כללית בחיים..ומה אני אוהבת לעשות
לחשוב מה נותן סיפוקאיך אני אדע איזו עבודה מתאימה לי?
אאל"ט 700 זה לא מחיר יקר בתחום זה.אני הלכתי ליעל פיסם- יועצת תעסוקתית שמאבחנת לפי תווי פנים ודווקא זה ממש כיוון אותי ועזר לי להחליט מה אני רוצה ללמוד
היא גם מכירה הרבה מקומות לימוד והיא ממליצה לפי סגנון וכו'
הבעיה שהיא יקרה יחסית באיזור 700 לפגישה אם את רוצה מספר תכתבי אני יתן לך
בתחום הזה זה לא יקר אבל יחסית לפגישה של שעה זה מרגיש בזבוז להוציא כזה מחיר אבל בסוף שווה את זהאאל"ט 700 זה לא מחיר יקר בתחום זה.
לא ציינת איזו הפרעה.הייתי אצל יועצת תעסוקתית ולא יצא מזה כלום והייתי אצל גרפולוגית והיא אמרה לי שאני מאוד חכמה ויש יכולות אבל גם יש הפרעת אז שום גבר לא הולך ביחד
תסכול
ואני לא סובלת ללמוד
יש לך נסיון מעשי איתה (לא דווקא לך אבל לאנשים שאת מכירה וראית את השינוי)?איילת ווגברייט בירושלים
לא לי, אבל קיבלתי המלצות חמות מכלי שני ובשיחה איתה קיבלתי רושם מצוין+יש לך נסיון מעשי איתה (לא דווקא לך אבל לאנשים שאת מכירה וראית את השינוי)?
יש עוד כמה נקודות כמו במה אני אוהבת להתעסק בשעות הפנאי? אם אני שומעת פודקאסטים, באיזה נושאים אני נהנית לשמוע? באיזה לא? ככה אפשר בקלות להתמקד ולהוריד תחומים שלא מעניינים אותי, ולהגדיר קשת נושאים שכן מעניינים אותי.נקודות למחשבה:
א. מה אני אוהבת לעשות?
ב. במה אני טובה?
ג. מה העולם צריך?
ד. על מה ישלמו לי?
ה. מה החוזקות שלי?
ו. אלו דברים מעכבים אותי?
ז. מה הצרכים שלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: