עזרה איך אפשר לבנות סדר יום

המשיח בדרך

משתמש רשום
המשתמש נחסם
יש לי מלא הספקים לעשות אבל אני לא מצליחה לעשות לי סדר יום
עם יש למשהי להמליץ לי משהו אני ישמח מאד
תודה רבה

Kenyonit

משתמש מקצוען
רשימה.
אבל לא צפופה, עמוסה ולחוצה
רשימה של הספקים חשובים, לתלות על המקרר ולראות מה הספקת ומה עוד נשאר.
(מקווה שתעמדי ברשימה יותר מיומיים.. :) אצלי זה לא הולך)

חנוש מצפת

משתמש פעיל
אני תמיד עושה לי רשימה בראש (שאני כותבת אותה אני בחיים לא מסתקלת בה.. אני עושה הכול לפי מה שכתבתי אבל מהראש ולא מהנייר)
זה מסדר לי את המחשבות וככה המוח יודע לתת לי פקודות ואיזכורים כאלו.. סימתי את א נישאר לי ב באמצע אני יכולה להתחיל לעבוד על ג הפסקה(שזה משהו שהוא מאסטט) עד שג יוצא לפועל ד וה ואז שקט..
אני גם מאוד קשובה לעצמי ויודעת לא להעמיס על עצמי יותר מידי בפרק זמן קצר.. כי עבודה מחוסר חשק היא לא עבודה..
לכן שאני רואה שמתחיל להימאס עלי ואני מאבדת את זה אני עושה פסק זמן לעצמי ולמה שאני אוהבת (אפילו 5 דקות)
ואז חוזרת ביתר שאת.. בהצלחה :D :D

קפה קפה

משתמש מקצוען
ראשית תנשמי עמוק, הכל בסדר, שום דבר לא בורח...
תקבעי לך מראש את הזמן שבו תנוחי / תעצרי לשתיית קפה וכדו' - זה ייתן לך כח להמשיך...
הכי חשוב, יש לעשות את הדברים הדחופים לכאן ולעכשיו. לדוגמא, אם מדובר בזמן השכבת ילדים צריך כמובן להתרכז בזה בלבד.
שנית, הכי מומלץ לרשום רשימת מטלות:
ביום שישי לדוגמא כדאי לראות מה צריך לעשות בתחילת היום, הפשרת בשר / עופות / דגים.
בסוף הרשימה תרשמי מה חייב להיעשות בסוף הכי קרוב לשבת (כמו לדוגמא ניקוי שיש וניגוב אחרון).
ותמספרי את סדר המטלות לפי הצורך, תנסי גם לרכז את קילוף כל הירקות לפעם אחת כדי למנוע את הבלגן שהקילוף יוצר במטבח.
אותו הדבר גם בשטיפת כלים, כיור מלא בסיום העבודות כולן,
ממליצה להתחיל עם זה ולהתקדם בהתאם.
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה