אני רואה בהרבה ציורים שהקו והשער
או החולצה באותו צבע איך עושים את זה?
במנגה או בפוטושופ? ואיך?
תודה!
או החולצה באותו צבע איך עושים את זה?
במנגה או בפוטושופ? ואיך?
תודה!
עשיתי שם כמה עדכונים.תודה!!!
אני עושה את זה בוקטוריות בצורה אחרת.יכול להיות שזה לא עובד על שכבה וקטורית?
תודה מלכי!אני עושה את זה בוקטוריות בצורה אחרת.
מסמנת עם כלי הבחירה לאסו/ כל כלי כלי בחירה אחר, סביב הקוים הרצויים,
צפה בקובץ המצורף 1545261
נותנת פקודה לבחור את הקוים שבתוך האזור המסומן
(סתם לידיעה המון מאיירים לא מכירים את 2 הפקודות השימושיות האלו, כתבתי עליהן בעבר בהרחבה,
הפקודה השניה, ההיא שמעל זו המסומנת- היא בוחרת את כל הקוים שחלק מהם נמצא בתוך אזור הבחירה.
כל פעם יש אחת מהן שנוחה יותר)
צפה בקובץ המצורף 1545262
ואז עוברת להגדרות הקו, לוחצת על שינוי הצבע
צפה בקובץ המצורף 1545264
נפתחת חלונית צבעים, אפשר לדגום מצבע המילוי, מקוים אחרים שכבר צבענו, או להמציא צבע שרוצים
צפה בקובץ המצורף 1545265
וזה נראה ככה אחרי השינוי
צפה בקובץ המצורף 1545268
הדגמתי על סתם קובץ שהיה בדיוק פתוח, אז הנה אחד עם באמת צבע בקוים, שהוא וקטורי לגמרי-
צפה בקובץ המצורף 1545269
ועוד אגב אחד- זה תוספת משמעותית לעבודה, אז יכול להיות שכדאי לך לתמחר את זה כתוספת, שימי לב גם לזה.
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: