תוכנות איך אני מקליט מתוך המחשב? מבלי שישמעו אותי???

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
שלום
אני מעונין להקליט מתוך המחשב שיעורים שאני שומע במחשב
אבל אני לא מצליח לעשות זאת אלא אם אני משאיר את המיקרופון שלי פתוח ואז הוא קולט את כל הרעשים שאני עושה תוך כדי ההקלטה
האם אפשר לסדר את זה או שיש לכם תוכנה קלה לתפעול ושאינה מוגבלת בזמן ההקלטה והיא חינמית

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
שלום
אני מעונין להקליט מתוך המחשב שיעורים שאני שומע במחשב
אבל אני לא מצליח לעשות זאת אלא אם אני משאיר את המיקרופון שלי פתוח ואז הוא קולט את כל הרעשים שאני עושה תוך כדי ההקלטה
האם אפשר לסדר את זה או שיש לכם תוכנה קלה לתפעול ושאינה מוגבלת בזמן ההקלטה והיא חינמית
יש תוספים של גוגל שמקליטים רק את המסך, וגם בחיתוך מסך לאחרונה יש אפשרות גם להסריט, וזה משמיע רק את הצלילים מהמסך.
יש את bandicam שזה תוכנה מצוינת להקלטת/ הסרטת מסך, אם כי אין לי מושג כמה זמן זה מקליט חינמי...

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
בווינדוס 11-
win+shift+R.

מצוין
ניתן לבחור אם זה יקליט עם מיקרופון שלי או לא
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה