תוכנות איך אני מגדירה הקלטות לקובץ MP3 או WAV

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום רב רציתי לדעת איך אני יכולה להגדיר בתוכנת מקליט קול של ווינדוס (10) שההקלטות יהיו בקובץ MP3 או WAV ?
כרגה זה M4 משהו כזה?
וכן איך משנים את יעוד שמירת ההקלטות.
תודה רבה .

בני2

משתמש מקצוען
שלום רב רציתי לדעת איך אני יכולה להגדיר בתוכנת מקליט קול של ווינדוס (10) שההקלטות יהיו בקובץ MP3 או WAV ?
כרגה זה M4 משהו כזה?
תודה רבה .
אי אפשר לשנות את סוג הקובץ פלט. אפשר להמיר את הקובץ עם כל תוכנה להמרת אודיו או להשתמש בתוכנת צד שלישי להקלטה.

aeb

משתמש סופר מקצוען
אי אפשר לשנות את סוג הקובץ פלט. אפשר להמיר את הקובץ עם כל תוכנה להמרת אודיו או להשתמש בתוכנת צד שלישי להקלטה.
אצלי (ווינ' 11) אפשר ליכנס בהגדרות האפליקציה של מקליט קול (=לחיצה על 3 הנקודות למעלה בימין או בשמאל, ואז הגדרות), ושם לשנות את סוג קובץ הפלט

משנ'ס

משתמש פעיל
זה לא יוצא קובץ נורמלי,
למשל גם אחרי המרה זה לא עולה למערכות של ימות המשיח

כרגה זה M4 משהו כזה?
תודה רבה .
לכאורה אין דרך לשנות.
אני יכול להמליץ על תוכנת audacity כתוכנה להקלטות מקצועית מאוד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה