מה אני עושה אין לי כבר כמה ימים אפשרות לשדרג, כל הזמן מופיע כל הקבצי התרגום מעודכנים, בזמן שזה ממש לא כך..אין צורך בתוסף. כנראה קבצי התרגום אינם מעודכנים.
יש ללכת ללוח הבקרה>שדרוגים>תרגום (הכי למטה) וללחוץ על הכפתור של העדכון.
המידה ואין כפתור (כותב ש״כל קבצי התרגום מעודכנים״ יש לרענן את הדף עד שמופיע כפתור)
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 651063
פשוט לרענן את הדף.מה אני עושה אין לי כבר כמה ימים אפשרות לשדרג, כל הזמן מופיע כל הקבצי התרגום מעודכנים, בזמן שזה ממש לא כך..
ניסיתי עשרות פעמים וכבר כמה ימים ו...כלום.פשוט לרענן את הדף.
לרענן, לרענן אפילו 4-5 פעמים עד שמופיע הכפתור.
מממ לא שמעתי.ניסיתי עשרות פעמים וכבר כמה ימים ו...כלום.
יש לי עוד כמה חברים בקורס עם חיים שגם להם זה עושה את אותו דבר, אולי זה קשור לגרסה האחרונה של וורדפרס?
לא הבנתי, שאת תעשי לי את התרגום?אולי שאנסה לעדכן את התרגום אצלי? יעזור אולי-אולי?
אני לא יודעת אם זה מה שיעזור, אבל אפשר לנסות...לא הבנתי, שאת תעשי לי את התרגום?
נסה לחצן ימני בדף, ולחץ על "בדוק".ניסיתי עשרות פעמים וכבר כמה ימים ו...כלום.
יש לי עוד כמה חברים בקורס עם חיים שגם להם זה עושה את אותו דבר, אולי זה קשור לגרסה האחרונה של וורדפרס?
ניסיתי עכשיו כמה וכמה פעמים, לא עזר..נסה לחצן ימני בדף, ולחץ על "בדוק".
ואז לחצן ימני (לא בדף שנפתח, אלא במקורי) על לחצן הריענון ו"ריקון המטמון וטעינה מחדש קשיחה".
אבל זה לא עזר עדיין, יש אולי עוד משהו שאפשר לעשות?האתרים משאירים קאש לטעינה מהירה יותר, אז גם כאשר עושים רענון לא באמת הכל נטען מחדש, יש דברים שנטענים מהמטמון. פעולה זו אמורה להבטיח שלא יהיה שימוש במטמון של הדפדפן אלא כל הדף ייטען מחדש מהשרת.
בצורה זו אמורים לראות שינויים שלפעמים לא רואים ברענון רגיל.
יש לכם את הקבצים של העידכון?אם עדיין צריכים מידע בנושא ניתן לעיין במה שכתבתי כאן.
עברית לאלמנטור
האם אפשר לקבל אותם?יש לי את קבצי התרגום עדכניים.
גם אני לא מצליחה לתרגם, כותב לי כל קבצי התרגום מעודכנים וזה לא נכון...יש לי את קבצי התרגום עדכניים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: