התייעצות איך אני יוצרת קשר עם גרפיקאית מפרוג אם הכל חסום....

רחלי98

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מעוניינת לקנות לוגו לחתונת הכסף מ @מלי https://www.prog.co.il/media/לוגו-לחתונת-הכסף.82742/

ואין לי איך ליצור קשר

ואם כבר נכנסת?
יש לך רעיון SOS בשבילי לחתונת הכסף שנחגוג בראשון
תוכנית מעניינת

הקורונה הרסה לנו הרבה תוכניות ואנחנו עושים משהו מצומצם אז צריך שיהיה כייף/ מצחיק ולא אם הרבה עבודה.....

אילה מינה

משתמש מקצוען
רעיונות?
נושא-עבר, הווה עתיד.
עבר-קליפ משולב עם הסרטות מהעבר ועד היום (בעלי ערך קליפ בסיסי ביוצר הסרטים והיה ממש מוצלח)
אם מסובך קליפ אפשר אולי משהו מעניין עם תמונות-משחק/פאזל מתמונה גדולה/ליצור יחד במקום איזשהו פילם מתמונות לפי הסדר וכו'
הווה-משחק רביעיות ביתי עם מושגים מההווה לדג' 4 שמות של חברים של אבא, 4שמות של נכדים(היה בזמנו רק 4) ועוד
עתיד-קטעי פנטומימה קצרצרים שבצעו הזוגות והילדים בצורה הומוריסטית (משהו כמו דקה לקטע) וההורים היו צריכים לנחש באיזה מאורע מדובר(ברית לנין ראשון, חתונה של צעירת הילדים ועוד כמה, ואחרון-המשיח מגיע)
משתתפים-הזוג המאושר, 3 זוגות נשואים, 4 ילדים שבבית, 4 נכדים קטנים וזהו
היה מדהים ומוצלח המון צחוקים, וכמובן אוכל טעים מאוד

סטודיו-CROWN

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
יש רעינות מדהימות מחתונת הכסף שעשינו לאחרונה
מוזמנים ליצור איתי קשר hitzuv676 בגימייל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה