דרוש מתכון איך אופים בטטות בתנור בצורה שתצאנה קריספיות?

נועה רות

משתמש צעיר
חיפשתי בפורום וראיתי רק הוראות להכנת צ'יפס בטטה במחבת.
אני רוצה להכין קוביות בתנור לסלט, בד"כ אני מכינה עם שמ"ז ומלח אבל מפריע לי שהבטטות יוצאות רכות מדי ולא קריספיות.
מה הסוד? איך נכון לאפות בתנור?
להשמיט שמן יעזור? חוששת שלא יתרכך...
אשמח לכל רעיון.
תודה!
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תחתכי לחצי שימי טיפה שמן זית מלח וטימין על מצב גריל עד שמשחימות ותבדקי עם מזלג את הרכות מבפנים.
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
אולי תנסי במצב הרגיל ואחרי שמתרכך תעלי את החום ( בזהירות שלא ישרף )עד שיקבל את הקריספיות
 

חנהנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אופה אותם מכוסות בניר כסף עד שהן רכות עם טיפת שמן כדי שלא ידבק וכשהן רכות מוציאה את הכסוי ונותנת עוד איזה רבע שעה על פחות מעלות בתנור כדי שיתיבשו...
 

מיכל הולנד

משתמש פעיל
לרסס בספרי שמן, לערבב טוב.
לשים לב שכל קוביה וקוביה מצופה בשמן ולשטח בתבנית- לא בערימה.
כל 20 דק' בערך אני נותנת נענוע לתבנית.

יוצא קריספי.
 

.Milki

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני אופה על חום הכי גבוה,
חצי מהזמן על הרצפה של התנור וחצי מהזמן במסילה העליונה.
לא יודעת כמה זמן בדיוק, בודקת כל כמה דקות שלא ישרפו..
 

123456

משתמש מקצוען
אני מקלפת רצועות עם קולפן ואז מצפה בקמח ומטנגת עם קצת שמן / אופה על טורבו
נשאר קריספי גם כשמתקרר
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה