כן אבל תזדרזו, הפופקורן נגמר והעבודה מחכהאנחנו באשכול השכן, עוד מעט באים.
סתם ככה עד שאנחנו באים,כן אבל תזדרזו, הפופקורן נגמר והעבודה מחכה
זה מה שרשום, במציאות זה לא שלוש אלא יותר, תראה בתמונה של העמוד בקטן בתוך ההגדרות, זה ממש רחבתם ככה עד שאנחנו באים,
פחות משלוש מילימטר ? מה זה בליד בעובי של חוט השערה? נראה לי את צריכה לחשוב מחדש על כל העניין.
האמת שאני לא משתמש במנגה יותר, בכלל,
ואז איך שומרים על גריד קבוע לכל העמודים?האמת שאני לא משתמש במנגה יותר, בכלל,
אז כנראה אני לא האיש הנכון לעזור פה,
אבל גם כשהשתמשתי, אז הייתי משתמש בסרגל ליצור לעצמי את הלייאאוט של הקומיקס,
זה נראה לי הרבה יותר נוח, ואז גם תוכלי לעשות איזה גודל שתירצי.
צפה בקובץ המצורף 357498
אוחחחח את זה הבנתידי,
תיצרי קובץ אחד עם מלבן גדול,
ולכל עמוד כל פעם תחתכי את המלבן בצורה שאת צריכה.
הממ?אוחחחח את זה הבנתי
אבל השאלה שלי היא כזאת: איך אני שומרת על שוליים מדוייקים בכל העמודים שאני אצור? זה הרי לא אפשרי, הם לא יראו שווים, וזה כבר מתכון לבעיות...
שולייםהממ?
לא מצליח להבין מה את מתכוונת
העובי של האאוט-ליין ?
אם כן ,אז זה נשמר כל הזמן אותו דבר
גם שאר ההגדרות יהיו כל הזמן אותו דבר, זה מוגדר בכלי שחותך את המלבן אם אני לא טועה.
שוליים
המרחק בין הפאנל לקצה הדף, מה שבעצם עושה הגריד- שומר את הפאנלים כולם באותו גודל בכל העמודים
אם אני יוצרת פאנל בצורה עצמאית, אין לי דרך לשמור על גריד קבוע שיהיה באותו גודל בכל העמודים. לכן שאלתי לגבי שינויי של הבליד בהגדרות- כי אני רוצה שזה יהיה מסודר ולא יגלוש בכל מיני גדלים בין עמוד לעמוד.
בכל מקרה מצטערת על החפירה הממושכת...
LOL
אבל כבר עניתי על זה,
כנראה יש לנו איזה קצר בתקשורת.
אם תכיני עמוד אחד עם מלבן,
כן?
עמוד
לבן
עם מלבן של הפאנל
ותשמרי אותו בצד
תקראי לו "העמוד שלי עם המלבן הגדול"
וכל פעם,
בשביל עמוד חדש, תחתכי ממנו ריבועים
אז השוליים!!!
יהיו!
תמיד
אותו
דבר
כי זה מאותו מלבן.
מהקובץ שלך שנקרא "העמוד שלי עם המלבן הגדול"
גמניככה על כל פנים אני עשיתי
אבל מסתבר שההגדרות לא נשמרות לכל העמודים...@שאול יצחק ממש כמו שאמרת, אין עלי,(יכול להיות שהניסוח היה שונה? בכל מקרה הנקודה הובהרה) והצלחתי למצוא את זה
זה נמצא ממש מתחת לcrop marks שאפשר להוריד את הוי עליו, הסעיף מתחתיו פותח חלון הגדרות שם אפשר לשנות את זה.
תודה לכולם!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: