איי ג'אמפ - מישהי אמרה לי שצריך לחתום שם על החיים. זה נכון?

.שרי.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
וגם אשמח לשמוע המלצות מאנשים שעשו את זה.

Sefi T

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אוקי אני חושבת שהיא קצת נסחפה..........לחתום על החיים?זה לא איזה משהו מסוכן.זה אחד הדברים הכיפיים .במיוחד שעושים אותו עם קבוצה,מתאים גם לילדים קטנים אבל לא לממש קטנטנים . בקיצור נהנינו עד הגג ברקע יש שירים ואווירה תזזתית ממליצה בחום לכל המעונינות.

.שרי.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אוקיי, תודה.
אמרתי לה שזה לא נשמע לי הגיוני אבל אני ישאל אנשים שהיו שם.
ניסיתי גם להתקשר למקום עצמו, אבל לא ענו שם.

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
היא צודקת
ציטוט מהתקנון:
אני מבין ומסכים לכך שהשימוש במתקנים ובטרמפולינות בפארק הוא על אחריותי בלבד, ושייך לסוג של פעילויות ספורט/פנאי, הכרוך בסיכון למשתתף בפעילות, שלא ניתן להימנע ממנו באופן מוחלט ללא פגיעה באופי הפעילות, לרבות סיכון של נזקי גוף חמורים, נכות ואף מוות, ובכלל זה כתוצאה מנפילה, החלקה, מעידה או פגיעה משימוש במתקנים ובטרמפולינות בפארק, בין אם השימוש שלי הנו בהתאם לכללי iJump ובין אם לאו, וברור לי כי אני עשוי להיפגע גם משימוש של כל אדם אחר במתקנים ובטרמפולינות בפארק.

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אוקיי, תודה.
אמרתי לה שזה לא נשמע לי הגיוני אבל אני ישאל אנשים שהיו שם.
ניסיתי גם להתקשר למקום עצמו, אבל לא ענו שם.
זה הנוסח מהאתר https://www.ijump.co.il/
לא יודע אם זה מלמד משהו על הסיכונים הכרוכים
זה כן מראה שהם מסירים מעצמם כל אחריות לכל דבר כולל מוות, גם במקרה שהאדם פעל לפי הכללים במקום

ידוע לי, כי מטעמי בטיחות חל איסור על הכנסת אוכל, שתייה ובעלי חיים למתקנים ו/או לטרמפולינות בפארק, והנני מתחייב לנהוג בהתאם לכך. אני מבין ומסכים לכך שהשימוש במתקנים ובטרמפולינות בפארק הוא על אחריותי בלבד, ושייך לסוג של פעילויות ספורט/פנאי, הכרוך בסיכון למשתתף בפעילות, שלא ניתן להימנע ממנו באופן מוחלט ללא פגיעה באופי הפעילות, לרבות סיכון של נזקי גוף חמורים, נכות ואף מוות, ובכלל זה כתוצאה מנפילה, החלקה, מעידה או פגיעה משימוש במתקנים ובטרמפולינות בפארק, בין אם השימוש שלי הנו בהתאם לכללי iJump ובין אם לאו, וברור לי כי אני עשוי להיפגע גם משימוש של כל אדם אחר במתקנים ובטרמפולינות בפארק. הובהר לי, כי הסיכונים האפשריים במהלך הפעילות בפארק כוללים (הרשימה שלהלן אינה ממצה את כלל הסיכונים): חתכים, חבלות, שברים, פגיעה בפרק כף היד, זרועות, רגליים, קרסוליים, גב, ראש וצוואר, פגיעה מסלטות או ממגע עם משתתף אחר, פגיעה בעמוד השדרה ו/או מוות, ואלו יכולים להיגרם כתוצאה משימוש או משימוש לקוי כלשהו במתקנים ו/או בטרמפולינות על ידי כל אדם. אני מקבל על עצמי את הסכנות, בין ידועות ובין לא ידועות, של פגיעות, אובדן או נזק, שעשויים להתרחש בפארק, במהלך הפעילות בו ו/או השימוש במתקנים ו/או בטרמפולינות; אני חושף את עצמי למצב זה בהכרה חיובית וברורה של הסיכון האמור, תוך ידיעת זכותי להישמר מפניו, ותוך בחירה מרצוני החופשי להשתתף בפעילות בפארק ולהסתכן בכל זאת. יחד: "הנציגים"), מכל אחריות בגין כל פגיעה, אובדן ו/או נזק, לרבות לגוף ו/או לרכוש, שייגרמו לי, בפעילות, במתקנים ובטרמפולינות ו/או בפארק או מחוצה לו מכל סיבה שהיא, לרבות אך מבלי להגביל את כלליות האמור: (א) בנסיבות אשר ל iJumpאין שליטה עליהן, כגון סיכוני כוח עליון; (ב) בנסיבות של רשלנות שלי ו/או של הפרה מצידי של הוראה כלשהי מכללי iJump, ובכלל זה ומבלי להגביל את כלליות האמור במקרה שאעשה פעולה ו/או תרגיל מסוכן (כגון סלטות), תרגיל קשה ו/או שימוש אסור או בלתי מתאים במתקנים ו/או בטרמפולינות בפארק; ו-(ג) בכל הנוגע לבטיחותי עד הגעתי לפארק ומרגע יציאתי ממנו; ואני מוותר בזה על כל טענה, דרישה ו/או תביעה כלפי ו/או כנגד iJump ו/או מי מהנציגים בגין כך.

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יותר אנשים מתו בנסיעה ברכב פרטי ואפילו ציבורי, מאשר בקפיצה באייג'אמפ.
כמובן שהם יעדיפו לבטח את עצמם במקסימום...

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
הייתי שם עם קבוצה, ואיך שהתחילו לקפץ היו 2 שנפלו, ואחת מהם נקעה את הרגל.
במיון טענו שכמעט ולא עובר יום שלא מגיע אליהם משהו פצוע משם.
כנראה שגם לקפוץ צריך לדעת איך...

Sefi T

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אופס,
אני מתחילה לפחד,
מצד שני אמרו שזה לא מסוכן.
אין מה לפחד,גם שלוקחים אקמול יש רשימה של תופעות לוואי הזויות שלא נגרמות מלקיחת כדור אקמול, אני חושבת שהם כותבים את זה כדי להסיר מהם אחריות,צריך קצת להיזהר במיוחד שיש קצת עומס אבל מי פה ועד למוות הדרך ארוכה ..................

סימבה

משתמש צעיר
מהכרות אישית
בת משפחה בת 18 שהיתה שם עם חברות
באיזשהו שלב בקפיצה נפלה ואנשים המשיכו לקפוץ בלי לשים לב
הבחורה נמעכה אי שם ריסקה את כל החלק מהקרסול ומטה
הוזמנו אמבולסים והיא התעלפה מכאבים וכו'
אושפזה בביה"ח, ניתוחים ,ברזלים ברגל.... והיא צריכה לעבור תקופה ארוכה של שיקום.

ודאי שזה כיף וזה אטרקציה מיוחדת מאד אבל שמענו שיש המון פציעות...
שמרו על עצמכם!

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אכן, צריך לחתום על הצהרה שהאחריות של הקופץ..
זה לא אומר שסטטיסטית זה מקום שמזמין חלילה מוות.
אך מבחינתם, הם רוצים להסיר אחריות לכל דבר שיתרחש.

RL אראל

משתמש רשום
מישהי יכולה להמליץ לי על איי ג'אמפ שומר שבת בירושליים?

הרב הגו-N

משתמש פעיל
אחרי כל החתימות, עו"ד טוב יכול לעשות להם כאב ראש לא קטן ומסתבר שהם עדיין מבוטחים.

Sara Rivka

משתמש מקצוען
מישהי יכולה להמליץ לי על איי ג'אמפ שומר שבת בירושליים?
הסמינר לקח אותנו לשם אז מאמינה ששומרים שם שבת.
וגם לפי השעות פתיחה - בשבת סגור.

RL אראל

משתמש רשום
נראה לי הוא מעורב.
אצלכם השכירו ולא היתה בעיה.
יש בכלל איי ג'אמפ לא מעורב??

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איי ג'אמפ זה בד"כ מעורב, צריך לדעת מתי לבוא. (לא בקיץ כשיש בנות שחם להם... אלא בחורף בזמן שאין שם אף אחד)
זה כיף מאד, ובקשר לסכנה אולי תיקראי את רשימת התופעות לוואי של אקמול- הם חייבים לכסות את עצמם על כל מקרה.
תהנו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה