קינוחים אייס קפה פרווה מעדן ב-5 דקות הכנה!

מצב
הנושא נעול.

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
מתכון שאתן חייבות לנסות כקינוח לשבת או סתם לפינוק במשך השבוע..
לא להבהל מהחומרים- גם אני נבהלתי כשקיבלתי אותו מגיסתי\ולא העזתי לנסות...
עד ששבוע שעבר אמרתי יאללה קופצת למים...ויצא מהמם!!!
מתאים בול אחרי סעודות השבת הכבדות בקיץ שמחפשים משהו קריר מרענן וטעיםםם

אייס קפה פרווה
לערבב במעבד מזון עם להב סכין:
5 ביצים שלמות
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר

אחרי 5 דקות ערבול להוסיף:
כוס מים רותחים + כף קפה
להמשיך לערבב עוד 3 דקות
לשפוך לבקבוק (בעזרת משפך)
להקפיא ל4-5 שעות
כשזה כמעט קפוא (או אם קפא לגמרי להפשיר חצי שעה ואז )
להכניס שוב למעבד לעוד 2 דקות
ולשמור במקרר עד להגשה.

לא תאמינו כמה שזה טעיםםםם וחמוד
להגיש בכוסיות בגודל חצי כוס ח"פ רגילה עם כפיות מיני.
תיהנו!!!
 
נערך לאחרונה ב:

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
חיות...
הזהרתי לא להבהל...:sne::sne:
זה יוצא ממש מרקם וטעם של ריץ'
ולא מרגישים את הביצים ?
היית חייבת להזהיר, שכשמגישים לציבור, לא לספר להם לפני השתיה שזה עם ביצים :cool:
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
ולא מרגישים את הביצים ?
היית חייבת להזהיר, שכשמגישים לציבור, לא לספר להם לפני השתיה שזה עם ביצים :cool:
לא מרגישים בכלל שזה ביצים...טעם של ריץ' לכל דבר

(כמובן להודיע למי שאלרגי או פוחד... )
 

Ayala10

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הזהרתי לא להבהל...:sne::sne:
לא שמתי לב...
וגם אני תוהה לגבי הביצים.
אין להן טעם בשייק/ אייס עצמו??
בואי נגיד, איזה טעם יש לזה?
כי אם זה טעם נורמלי שדומה לאייס אז ממש שווה לנסות!!
 

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
זה כנראה יוצא כמ7 גלידה מביצים,
ובגלל המים הרותחים יש מצב שזה מתפסטר (לא ניסיתי ולא שמעתי.. רק מקריאת ההודעה הפותחת)
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לשתות שמן וביצים??

מגעילה אותי רק המחשבה לאכול ביצה חיה :sick:
ובקיצור זה גוגל מוגל
רק פרווה
אף פעם לא אכלתם מיונז???????????????????????
(אני אגלה לכם סוד- זה עשיו מביצים חיות ושמן!!!!! ולא מבשלים את זה!!!!! ואל תגלו את זה הלאה, כי כמו שאתם נגעלתם מזה, אולי אנשים יגעלו מלאכול מיונז...)

ובאמת ובתמים- מישהי הביאה מתכון- שת'אמת נשמע מעניין לנסות, לא נשמע לכם? לא בא לכם? עברו הלאה... יש עוד הרבה נושאים אחרים בלי שמן וביצים חיות...
וסתם ככה רוב המתכונים לגלידה ביתית זה עם ביצים חיות
 

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
נשמע מעניין.
ולא מבינה את הזעזוע.
אף פעם לא אכלתם גלידה שהכילה ביצים ושמן?

בכל מקרה לאלו שהחשש שלהם לא קולינרי אלא בריאותי.
ניתן לפסטר את הביצים.
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
אף פעם לא אכלתם מיונז???????????????????????
(אני אגלה לכם סוד- זה עשיו מביצים חיות ושמן!!!!! ולא מבשלים את זה!!!!! ואל תגלו את זה הלאה, כי כמו שאתם נגעלתם מזה, אולי אנשים יגעלו מלאכול מיונז...)

ובאמת ובתמים- מישהי הביאה מתכון- שת'אמת נשמע מעניין לנסות, לא נשמע לכם? לא בא לכם? עברו הלאה... יש עוד הרבה נושאים אחרים בלי שמן וביצים חיות...
וסתם ככה רוב המתכונים לגלידה ביתית זה עם ביצים חיות
מיונז קנוי זה ביצים מפוסטרות
ולגבי מי שנגעל אז אכן גלידה ביתית זה מביצים
אבל אני תוהה מה הצורך של זה באייס קפה, שבשונה מגלידה לא צריך את המרקם והיציבות של הביצים

ולכן חלב שקדים או קרם קוקוס יעשו את העבודה מעולה בלי הסיכון של הביצים החיות
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אף פעם לא אכלתם מיונז???????????????????????
(אני אגלה לכם סוד- זה עשיו מביצים חיות ושמן!!!!! ולא מבשלים את זה!!!!! ואל תגלו את זה הלאה, כי כמו שאתם נגעלתם מזה, אולי אנשים יגעלו מלאכול מיונז...)

ובאמת ובתמים- מישהי הביאה מתכון- שת'אמת נשמע מעניין לנסות, לא נשמע לכם? לא בא לכם? עברו הלאה... יש עוד הרבה נושאים אחרים בלי שמן וביצים חיות...
וסתם ככה רוב המתכונים לגלידה ביתית זה עם ביצים חיות
אכלנו מיונז. אבל כף מיונז מספיק לסלט ל4 אנשים, האייס הזה חצי כוס מיונז לבן אדם...
בהחלט מתכון מעניין. כנראה נלקח מספר מתכונים עתיק כי כיום אפשר להחליף חלב בשלל תחליפים כמו חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל.
 

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
היום קראתי בפטנט רשום בהמודיע.

לבשל ביצים עד טמפרטורה של 60 מעלות.
לתת לזה לשהות 3 דקות בטמפרטורה הזאת.
לקרר מיד ולשמור בקירור.

יש עוד שיטות למטרות שונות.

כולן עם מדחות, ועם הגעה לטמפרטורה של 60 מעלות, להקפיד שלא יותר שלא תתקשה הביצה.
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה