מתכון שאתן חייבות לנסות כקינוח לשבת או סתם לפינוק במשך השבוע..
לא להבהל מהחומרים- גם אני נבהלתי כשקיבלתי אותו מגיסתי\ולא העזתי לנסות...
עד ששבוע שעבר אמרתי יאללה קופצת למים...ויצא מהמם!!!
מתאים בול אחרי סעודות השבת הכבדות בקיץ שמחפשים משהו קריר מרענן וטעיםםם
אייס קפה פרווה
לערבב במעבד מזון עם להב סכין:
5 ביצים שלמות
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
אחרי 5 דקות ערבול להוסיף:
כוס מים רותחים + כף קפה
להמשיך לערבב עוד 3 דקות
לשפוך לבקבוק (בעזרת משפך)
להקפיא ל4-5 שעות
כשזה כמעט קפוא (או אם קפא לגמרי להפשיר חצי שעה ואז )
להכניס שוב למעבד לעוד 2 דקות
ולשמור במקרר עד להגשה.
לא תאמינו כמה שזה טעיםםםם וחמוד
להגיש בכוסיות בגודל חצי כוס ח"פ רגילה עם כפיות מיני.
תיהנו!!!
לא להבהל מהחומרים- גם אני נבהלתי כשקיבלתי אותו מגיסתי\ולא העזתי לנסות...
עד ששבוע שעבר אמרתי יאללה קופצת למים...ויצא מהמם!!!
מתאים בול אחרי סעודות השבת הכבדות בקיץ שמחפשים משהו קריר מרענן וטעיםםם
אייס קפה פרווה
לערבב במעבד מזון עם להב סכין:
5 ביצים שלמות
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
אחרי 5 דקות ערבול להוסיף:
כוס מים רותחים + כף קפה
להמשיך לערבב עוד 3 דקות
לשפוך לבקבוק (בעזרת משפך)
להקפיא ל4-5 שעות
כשזה כמעט קפוא (או אם קפא לגמרי להפשיר חצי שעה ואז )
להכניס שוב למעבד לעוד 2 דקות
ולשמור במקרר עד להגשה.
לא תאמינו כמה שזה טעיםםםם וחמוד
להגיש בכוסיות בגודל חצי כוס ח"פ רגילה עם כפיות מיני.
תיהנו!!!
נערך לאחרונה ב: