גיטרה אקוסטית
משתמש מקצוען
האם מותר להיכנס אליהם ולצאת רגלית?
ככל הידוע לי ברוב הסגרים לא עשו בעיות בהליכה רגלית
מה גם שלא סוגרים את המדרכות וכו' אז תמיד יש דרכי מעבר
כן אבל עכשיו זה סגר מלא, לא ככה?ככל הידוע לי ברוב הסגרים לא עשו בעיות בהליכה רגלית
מה גם שלא סוגרים את המדרכות וכו' אז תמיד יש דרכי מעבר
כל הסגרים האלו חתיכת בדיחה אין מה לחשוש
הכל שטויות רק בשביל לעשות כמה כותרות בתקשורת
וואלה.
גיסתי ניסתה לצאת היום בבוקר מביתר לכיוון ירושלים לעבודה, ונאלצה לחזור לביתה כלעומת שבאה.
לא היה נשמע שזה צחוק...
הלוואי שהסגר בבית שמש אכן יהיה כך כי אני צריכה להעביר את הילדים שלי משכונה "פתוחה" לשכונה מוגבלת לגנים ואני מתחילה להשלים עם זה שהם שוב יהיו בבית (אחרי שבוע וחצי של בידוד שהם לא הלכו לגן)
גיסתי ניסתה לצאת היום בבוקר מביתר לכיוון ירושלים לעבודה, ונאלצה לחזור לביתה כלעומת שבאה.
בשכונה המוגבלת הגנים יהיו סגורים
כך שלא תהיה משמעות לכמה יגבילו באמת את המעבר.
איפה מוזכר פה יציאה לעבודה?מותר בעיקרון לצאת לעבודה - לכן אם שוטר עיכב אותה שתפנה לחבר כנסת כלשהו.
שיורידו הנחיות לשטח - שעבודה שמותר על פי החוק לעבוד בה - מותר לפי החוק גם לצאת אליה משטח מסוגר.
קרה ששוטרים לקחו לעצמם חירויות שהחוק לא התיר להם - והנחיה מגבוה הפסיקה את ההתעמרות.
מתי ניתן לצאת מאזור מוגבל?
•קבלת טיפול רפואי חיוני שלא ניתן לקבל באזור המוגבל.
•הליך משפטי שמחייב נוכחות.
•שוטר, חייל או איש צוות רפואי שיוצא במסגרת מילוי תפקידו.
•הלוויה של קרוב משפחה מדרגה ראשונה.
•העברה של קטין שהוריו חיים בנפרד אל הורה המתגורר מחוץ לאזור המוגבל (במידה שיש משמורת משותפת).
בביתר עילית בלבד – ראש המנהל האזרחי או מפקד צבאי יכולים לאשר צורך חיוני אחר ליציאה משטח מוגבל.
איפה מוזכר פה יציאה לעבודה?
ו...? אז מותר לצאת מהבית בשביל העבודה, אבל אסור לצאת מהאזור המוגבל. כלומר, המשטרה שהורידה אנשים מהאוטובוסים ביציאה מביתר עילית נהגה כחוק.מופיע בקטע של המקרים בהם מותר לצאת מהבית.
ו...? אז מותר לצאת מהבית בשביל העבודה, אבל אסור לצאת מהאזור המוגבל. כלומר, המשטרה שהורידה אנשים מהאוטובוסים ביציאה מביתר עילית נהגה כחוק.
כשבבני ברק היה סגר אף אחד לא יצא מהעיר לעבודה. נקודה. חוץ ממי שהיה לו אישור עובד חיוני.
אני עובדת בעבודה חיונית וכשהיה סגר בבית שמש השוטרים לא נתנו לרכב לצאתכי בבני ברק זה היה בזמן שמי שלא היה עובד חיוני אסור היה לו לצאת לעבוד בכלל בכל הארץ.
אי אפשר להשוות.
אבל אולי.
בכל מקרה אם אוסרים על עובדים באיזור מוגבל לעבוד - הי, מישהו כאן חשב על פיצוי כספי??
או שזה עונש כפול גם סגר על העיר וגם אובדן מידי של לפחות שבוע עבודה ורבע משכורת. כשאפילו חל"ת אי אפשר לקבל כי זה רק לשבוע???
או שזה עוד משהו שהאזרח הקטן אמור לספוג כעונש על זה שהוא מעז להיות חרדי מרגיז שגר באיזור שגם יש בו חולי קורונה .
מה שמעצים את ההגדרה שסגר גורם למצב של עוני שמסוכן לא פחות ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: