דרוש מידע איזה תרמוס הכי טוב?

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
יש את הטרמוס עם לחצן שיוצא מים היקר עולה בערך 289 אולי אפשר להשיג אותו יותר בזול אולי חיקוי
אני ממליץ - רק לחמם אותו לפני שמכניסים מים!

ק'סניק

משתמש מקצוען
לי יש תרמוס של חברת תרמה זה חיקוי של פיקוק עלה לי בעבר במבצע ביש 100 שח ממש מעולה.. ביום שני המים עדיין חמים למגע..

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לא מכיר תרמוס שרותח אחרי יומיים
אל אם כן לא הוציאו מים בכלל (אולי )

ירקרק

משתמש צעיר

cofix

משתמש פעיל
איך זה לקפה / תה בשבת בבוקר ? רותח?
תודה!
כרגע אנחנו לא משתמשים בו לשבת, אבל לפעמים זה זרוק לנו באוטו ולאחר יממה לדעתי המים רותחים.קשה לי להגיד לכמה שעות אבל שקנינו אותו עשיתי לו בדיקות והייתי מרוצה מאוד מהתוצאה.

rafuly

משתמש חדש
פרימוס? סטנלי? אחר?
יש לי את התרמוס הזה , אני קורא לו פלא טבע

• יצרן: KLEAN KANTEEN
  • שמירה על חום: 38 שעות
  • שמירה על קור: 100 שעות
  • אחריות: יבואן לכל החיים
  • בדקתי את המים אחרי 30 שעות ועדיין מים חמים , הוא עלה יקר כ-295 ש"ח
  • אבל שווה כל שקל
  • כתוב שהוא 1 ליטר אבל למעשה זה פחות , כי לוקחים בחשבון את המכסה שנחשב לכוס , אני ממליץ מאוד על זה .

מלכה123

משתמש מקצוען
בדקתי את המים אחרי 30 שעות ועדיין מים חמים ,
והשתמשתם במים לפני ה30 שעות? כי מה שקורה אצלי בתרמוס, זה יכול להיות רותח בכוס הראשונה שמוזגים בשבת בבוקר, אבל אחר כך המים מתקררים בהדרגה.

אולי מעניין אותך גם...