הזוי לדעתי בשביל 9.90 ש"ח לבקבוקלא יודע מה יותר בריא (סביר שקנולה)
אבל אם השמן טרי מהשנה (כי היה בחנויות גם משנה שעברה...) ניתן לשמור אותו בלי בעיה לפסח הבא, מנסיון.
כמובן במקום קריר ומוצל.
איפה קנית ב9.9?הזוי לדעתי בשביל 9.90 ש"ח לבקבוק
באושר עדאיפה קנית ב9.9?
בטוח?באושר עד
בטוח בביטחון מלא. היה גם וגםבטוח?
אני ראיתי שם ב18.9
אם התאריך הוא יותר משנה ויש לכם מקום לשמור אז באמת מומלץנשארו לי בקבוקים של שמן אגוזים מפסח.
מה יותר בריא לטיגון או לסלט שמן קנולה או שמן אגוזים?
אנחנו משתמשמים בשמן זית של טעמן ושם יש חומצה ממד נמוכה שלא מרגישים את זהמישהי יכולה להסביר לי למה שמן זית פשוט לא טעים לי
רק מהריח שלו אני בורחת
ובכל המתכונים השווים יש שמן זית?
אנחנו קנינו ב13.90בטוח?
אני ראיתי שם ב18.9
גם אני. שמן אגוזים של מיה באושר עד 13.9 בערב חג עצמואנחנו קנינו ב13.90
אבל לעצם העניין שניהם לא בריאים בעליל שמן מזוכך = שמן מכונות....
את בטוחה שזו חומציות?אנחנו משתמשמים בשמן זית של טעמן ושם יש חומצה ממד נמוכה שלא מרגישים את זה
לשמן זית יש באמת טעם דומיננטי.... אבל כשמתרגלים אליו אי אפשר בלי....את בטוחה שזו חומציות?
אני מרגישה מרירות
חושבת שלטיגון הייתי משתמשת בקנולה. את השמן אגוזים עדיף להשאיר לטיבול סלטים/אפיה... שם הוא יהיה טוב יותר...נשארו לי בקבוקים של שמן אגוזים מפסח.
מה יותר בריא לטיגון או לסלט שמן קנולה או שמן אגוזים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: