דרוש מידע איזה קופת חולים הכי מומלץ

למדן גדול

משתמש צעיר
שלום!
רציתי לפתוח אשכול בנושא איזה קופ"ח הכי מומלץ
מה החסרונות והיתרונות של כל קופ"ח
תודה רבה
יעזור לי מאוד

----------

משתמש מקצוען
מאוד תלוי אם מצאת רופא מצוין באיזור שלך לתחום שלך,
ילדים, משפחה, וכו'?

GBSA

משתמש סופר מקצוען
באמת זה תלוי במספר משתנים,
ובעיקר רופא המשפחה/ילדים באזור,
אם יש רופא טוב - ללכת לקופה הזו.

לגבי התנהלות כללית של הקופה בהתחייבויות ואישורים וכו'.
אני במכבי - בגדול מרוצה.
יש להם קצת מרובעות לפעמים עם נהלים.
אבל היד שלהם בד"כ משוחררת יותר.

לראות את הטוב

משתמש מקצוען
כמו שכתבו זה מאד תלוי באזור,
יש מישהי שתהיה מאד מרוצה מאיפה שהיא נמצאת, אבל במרפאה באיזור שונה לא יהיו מרוצים.
וגם תלוי במה את מתמקדת, ברופאים, בהטבות, בשירות,
לכל אחת יש את נקודת המבט שלה.

וילה בצפת

משתמש פעיל
עברתי בשנה האחרונה את מרבית הקופ"ח אני חייב לומר כל קופה והמעלות והחסרונות שלה והשאלה מתי אתה מתנגש בהם
ואני יסביר בסופו של דבר זה מתחלק לכמה חלקים יש את השלב של רופא המשפחה הנורמלי שבסוף בכל קופה בכל עיר יש את הרופש שהמשפחה מתמכרת איליו והוא תותח ועוזר וזמין יש את החלק של הבירוקרטיה שזה לפעמים מעלה זה מקצועיות הכל מסודר יש הרבה תפקידים וכל אחד ממלא את תפקידו ומצד שני שנתקלים בבירוקרטיה זה פחד הכל נתקע וזה מפוץץ ולדעתי מכבי הם לוקחים את התואר הזה אחר כבוד מצד אחד אתה נכנס לכל מרפאה מקבל תור במקום הכל עובד בדיגיטל אתר חבל על הזמן ומצד שני שאתה פתאום חייב רופא דחוף והאחיות לא זמינות אתה יכול להשתגע מהמשפט המטומטם של המוקדנית אני מצטערת אני לא יכולה לעזור לך ואין דרך להגיע למשרד בפועל כי הכל יותר מורכב ומסובך.... ויש את החלק של השירותים שנותנים המיוחדים יותר רופאים נוספים סל לידה וזה כל אחדלפי נתוניו האישיים צריך לבדוק מול קופה
חשוב מאוד לפני שעוברים קופה לדעת מה חשוב לכם לעבור דרך מנהל קשרי לקוחות ולהבהיר לו בדיוק מה אתם צריכים ולהוציא ממנו התחייבות שהוא עוזר לכם בזה
מניסיון זה עוזר פלאות שבקשר איתם והם התחייבו בדרך כלל נוטים לעשות

למדן גדול

משתמש צעיר
אני מדבר על ירושלים
הייתי במאוחדת ומאוד מאוד לא נהניתי מהתורים והזילזול המתמיד בלקוחות
ועוד עוד

GBSA

משתמש סופר מקצוען
בירושלים אם לא מאוחדת אז מכבי,
שוב, זה תלוי באיזורים.
אבל היא התפתחה בצורה משמעותית,
יש מספר מנהלים חרדים ומתאמי קשרי קהילה.
יש דברים ספיציפיים שלא אהבתי אבל ככל הנראה זה לא רלוונטי לכם ואין הבדל משמעותי בינם לבין שאר הקופות.

כללית ולאומית - ככל הידוע לי פחות..

שרה אחת...

משתמש צעיר
אני מאוד מאוד מרוצה מכללית בכל התחומים!!
אבל זה באזור מודיעין עילית בי-ם אני יודעת שפחות...

ש.ב.ש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אנחנו במאוחדת בביתר מרוצים מאד!!
זמינות של תורים, מקצועיות של רופאים ועוד ועוד....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה