תודה רבהמשי רחיץ - האש וויט
עמוד גוון - טמבור
גוון Hush White OW221P ממניפת של חברת טמבור. היכנסו לאתר לפרטים ומידע נוסף על שלל הגוונים במניפת הצבעיםtambour.co.il
ויש עוד אשכולות עם המלצות בנושא, כדאי לחפש.
צבעת עם הגוון הזה?תודה רבה
לא הצלחתי למצוא... לכן כתבתי
יש לך ניסיון עם הצבע הזה? הוא לא כהה?
גם בחנות המליצו לי עליו...
אבל כשיש לך דפיקה בקיר או קילוף זה נראה כמו טלאי כשצובעים מעל, אני טועה?אצלי ממש לא כהה... הפוך הוא פשוט לבן, אבל לא לבן בוהק.
ובכלל לא נוטה לצהוב... אני לא אוהבת את השמנת צהוב.
וממליצה רק על משי משי, ודווקא בית עם ילדים
אלא אם את מתכוונת לצבוע כל חצי שנה.
לכלוך כמו טביעות אצבעות וכו' יורד בקלות במשי משי ובקושי יורד בצבע "רחיץ" אחר. מנסיון.
גם אנחנו עשינו 221P יוצא מושלם!!!
התחלנו לצבוע עם הצבע הזה וזה נראה לי ממש צהוב!אצלי ממש לא כהה... הפוך הוא פשוט לבן, אבל לא לבן בוהק.
ובכלל לא נוטה לצהוב... אני לא אוהבת את השמנת צהוב.
וממליצה רק על משי משי, ודווקא בית עם ילדים
אלא אם את מתכוונת לצבוע כל חצי שנה.
לכלוך כמו טביעות אצבעות וכו' יורד בקלות במשי משי ובקושי יורד בצבע "רחיץ" אחר. מנסיון.
זה נראה לבן, רק במקומות שעומד ליד לבן ממש רואים שזה לא לבן@פקמן אצלך זה גוון צהבהב?
אז אולי בגלל שאנחנו באמצע ורואים ממש הבדל בין הלבן שעל הקיר לצבע הזה...זה נראה לבן, רק במקומות שעומד ליד לבן ממש רואים שזה לא לבן
(ראינו תוך כדי עבודה את ההבדל)
אני אישית אהבתי
ממליצה לך לעצור, לתת לזה להתייבש ולראות איך זה נראה....אז אולי בגלל שאנחנו באמצע ורואים ממש הבדל בין הלבן שעל הקיר לצבע הזה...
מקווה שנאהב כשנסיים.
תודה!
ממליצה לך לעצור, לתת לזה להתייבש ולראות איך זה נראה....
אני צריכה לצבוע 2 שכבות של צבע,מקסימום תנסי לדלל עם צבע לבן.
אם תירצי, אנסה להסביר לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: