תודה! זה טלפון כשר עם חותמת? לא חשבתי שיש כזה דבר עם נגן ומצלמה.
.זה לא יהיה לך נח..
מה הכוונה שזה נסגר כל שניה? אני רגילה ללחוץ על כל מקש כדי לבדוק מה השעה, לא חייב להיות האדום..זה לא יהיה לך נח..
הוא נסגר כל שניה, ואת רגילה ללחוץ על מקש האדום כדי לבדוק מה השעה וכו'
יש C2 מחודשים 200-250 ש"ח
אבל צריך להחליך כל שנתיים ואת הבטריה כל שנה הערך (60 ש"ח) אם את משתמשת הרבה
ננעלמה הכוונה שזה נסגר כל שניה?
אבל כל נגיעה בחדשים, נועלת את הטלפון, ויש סדרה של הקשות כדי לפתוח אותואני רגילה ללחוץ על כל מקש כדי לבדוק מה השעה, לא חייב להיות האדום.
מכירה רק את המחודשC2 מחודש זה בדיוק כמו הישן? ולמה צריך להחליף כל שנתיים?
תודה!
זה לא כשר, אבל זה תומך כשר...תודה! זה טלפון כשר עם חותמת? לא חשבתי שיש כזה דבר עם נגן ומצלמה.
אצלי השמע היה מצוין. שמעתי שבC2 החדשים יותר לא פחות טוב.לא מבין מה יש בC2 זה פלאפון ענתיקה והשמיעה בו בהתאם..
בקושי שומעים בו בהשוואה לכל הטלפונים החדשים לדוגמא בשיואמי הרגיל שומעים פי 4
תשמעו פעם אחת בשיואמי לדוגמא או בנוקיה החדשים (8000 לדוג') ותבינו שזה לא נקרא לשמוע !אצלי השמע היה מצוין. שמעתי שבC2 החדשים יותר לא פחות טוב.
פי 4?לא מבין מה יש בC2 זה פלאפון ענתיקה והשמיעה בו בהתאם..
בקושי שומעים בו בהשוואה לכל הטלפונים החדשים לדוגמא בשיואמי הרגיל שומעים פי 4
לא חסר C2 מחודש עם נגן ומצלמהננעל
אבל כל נגיעה בחדשים, נועלת את הטלפון, ויש סדרה של הקשות כדי לפתוח אותו
הכתב קטן קטן
מכירה רק את המחודש
המחודש הכשר אין בו מצלמה ונגן (אולי יש אחרים להן כן יש)
אני בכ"א עם C2 כבר 5 שנים (אחד החזיק לי שלוש שנים ועכשיו בסיבוב השני) לא מצליחה להתרגל למשהו אחר
לא מכירה שיואמי אבל לבן שלי יש דגם חדש של נוקיה ואני לא הרגשתי הבדל בשמע.תשמעו פעם אחת בשיואמי לדוגמא או בנוקיה החדשים (8000 לדוג') ותבינו שזה לא נקרא לשמוע !
חיפשנו היום בכמה חנויות ולא היה להם C2.אפשר לקנות עדיין c2,אבל זה לא משתלם כי הוא לא תומך דור 4...
ומכשיר שמאוד דומה זה נוקיה 208
אפשר להזמין כאמור באלי אקספרס במחירים ממש זוליםחיפשנו היום בכמה חנויות ולא היה להם C2.
לבעלי יש נוקיה 208 ואני לא כ"כ מסתדרת איתו.
תודה אבל אני מחפשת מכשיר כשר עם חותמת.אפשר להזמין כאמור באלי אקספרס במחירים ממש זולים
אמנם אפשר ליפול על מכשירים ממש דפוקים אבל זה שווה את הסיכון
אגב למי שחושש מדובר במכשירים פרוצים לגמרי כלומר אם מכניסים סים לא כשר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: