דרוש מידע איזה מיקסר יותר מומלץ? בוש או קנווד

Tzzpora

משתמש פעיל
שלום,
אנחנו מעוניינים לרכוש מיקסר
מתלבטים בין מיקסר של בוש 1000W: 6.2 ליטר Bosch MUM6N20A1
לבין מיקסר של קנווד 1200W: Kenwood KVL4100S
נשמח לשמוע המלצות או דיס לגבי שני הדגמים
וכן היכן ניתן לקנות בזול.
תודה רבה
1673523613498.jpeg
1673523647347.jpeg
 

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
לי אישית יש את הקנווד ואני מאוד מרוצה.
לאחותי יש את הבוש והיא פחות מרוצה.
ניסינו להבין למה והגענו למסקנה שלאימא שלנו יש
את הקנווד וזה מה שאנחנו רגילות אליו...
לדעתי (העניה) אין הבדל משמעותי בין השתיים.
 

Tzzpora

משתמש פעיל
לי אישית יש את הקנווד ואני מאוד מרוצה.
לאחותי יש את הבוש והיא פחות מרוצה.
ניסינו להבין למה והגענו למסקנה שלאימא שלנו יש
את הקנווד וזה מה שאנחנו רגילות אליו...
לדעתי (העניה) אין הבדל משמעותי בין השתיים.
כמה זמן יש לך את הקנווד?
 

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
כמה זמן יש לך את הקנווד?
אני נשואה צעירה כך שזה לא הרבה זמן.
אבל לאימא שלי יש אותו כבר הרבה זמן.
משהו כמו 5 שנים, אחרי שהקודם שהיה לה
גם של קנווד ממש כמעט אותו דגם
נשבר אחרי יותר מעשרים שנה של
אפיית המון עוגות וחלות וכל טוב מצרים...
 

Chanae

משתמש מקצוען
יש לי בוש כבר 10 שנים
לדעתי ההקצפה שלו יותר חזקה מקנווד,
בבצקים נראה לי שקנווד יותר טוב,
היתרון של קנוווד זה שהקערה שלו היא צרה למטה
ולכן הרבה יותר נוח להקציף בה כמות קטנה
וכמובן כמו שכתבו השטיפה של הקערה של בוש היא סיוטט
אני מוותרת על עוגות עם הקצפה כי אין לי כח לשטוף את הקערה
 

ZX

משתמש פעיל
לי יש קנווד ואני ממש מרוצה מזה בוש לא מכיר
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
לי יש בוש,
ואני ממש מרוצה.
בקשר לניקוי לא סיוט כזה גדול...
בקשר לקטע הזה שהזרוע מגיע ממרכז הקערה לא הכי מפריע לי,
מה שכן מפריע בזה שבגלל הזרוע הזו שבמרכז הקערה הבצק לא יוצא כגוש אחד אלא מחולק לשניים.
 

שרה מביתר

משתמש צעיר
כמו שאמרו בהתחלה הכי משמעותי זה מה שיש לאמא....
לאמא שלי יש קנווד ולכן כל האחיות רצו גם ככה (אנחנו 5 בנות רצוף...) תכלס, לי ול2 אחיותי יש בוש, והמעלות- מקציף יותר טוב, אבל יש חיסרון משמעותי מבחינתי- הקערה מנרוסטה מאד כבדה, ולכן א"א לאחוז אותה ביד אחת ולהוציא עם מרית ביד השניה. כרגע קניתי את הקערה מפלסטיק- הרבה יותר קלה וקצת יותר נח להרים ביד אחת. בקנווד אין את הבעיה הזאת! קל להרים ביד אחת.
לעומת זאת, השוויגער שלי ושל אחיותי לא סובלות את הקנווד. באמת בוש יותר חזק!
 

רוצה יותר

משתמש מקצוען
הפוך, הקנווד הרבה יותר חזק בהקצפה והבוש בבצקים. דווקא לאמא שלי יש בוש, ולכן גם לי יש בוש לכל השנה.
אבל לפסח יש לי קנווד ואני הרבה יותר אוהבת.
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
שניהם מיקסרים חזקים מאוד, אבל בשניהם לא מומלץ ללוש בצק מ2 קילו קמח.
לדעתי, וכך מקובל לומר, הקנווד טוב יותר להקצפות והבוש ללישה.
לבוש לוקח יותר זמן ופחות מוצלח להקציף כמות קטנה (2-3 חלבונים).

החסרון הכי משמעותי בעיניי - לבוש יש המון חריצים, ומאוד קשה לנקות שאריות בצק. ובכלל יש לו די הרבה חלקים להרכיב לפרק ולנקות, בשונה מהקנווד.
 

חיה א.

משתמש רשום
לי יש קנווד 10 שנים.
עובד כמו חדש.
מקובל לומר שהקנווד טוב להקצפה והבוש לבצק.
אני רגילה לקנווד עוד מאמא שלי ולא מסוגלת להסתכל על הבוש עם הקערה הזאת.
אני עושה 1 קילו בצק כל פעם ולא 2 ביחד. כי זה הורס את המיקסר ככה אמרו לי.
 

מייטי

משתמש פעיל
אני וגיסתי קנינו בוש , אני קניתי כי לאמא שלי יש אני מרוצה עד הגג גיסתי ממש לא נהנית כי היא רגילה לקנוד.
 

תותית י.

משתמש מקצוען
לאמא שלי יש קנווד(מעולה!!), אני קיבלתי בוש לאירוסין (בדיוק כמו זה שפה בתמונה בהודעה הפותחת),
עדיין לא פתחתי מרב פחד מהתמונה..
אני לא מבינה איך אפשר שהמקציף יהיה מלמטה?? סוגרים את הקערה עם מכסה???
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה