התייעצות איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

מחשבים זה אני !

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בפרוייקט גול יצא לנו להפגש מספר בעלי עסקים של מחשבים
וחלק טענו שאצל לקוחות פרטיים הביקוש הולך וקטן למחשבים נייחים אלא א"כ מדובר על גרפיקאים שגם שמה זה הולך ומצטמק ובגדול היום כולם עובדים עם ניידים
חלק טענו שזה לא נכון גם כיום יש חתך גדול שמעדיף מחשב נייח עם מעלותיו ועם המסך הגדול והעכבר והמקלדת שנגישים יותר

מה אתם חושבים בתור לקוחות מה אתם מעדיפים שורה תחתונה אחרי כל השיקולים של נוחות, ניידות, ביצועים, מקום וכו' ומהי הסיבה שהכריע את הבחירה.

גילוי נאות: אני שואל כי אני מעוניין למקד את הפרסומת שלי יש לי הרגשה שבמקומות שאנשים חיים בדירה שלהם כגון אחיסמך, בית שמש וכד' יהיה ביקוש יותר לנייחים ובמקומות שחיים בשכירות הביקוש יהיה יותר לניידים וגם שבמשפחות צעירות יהיה יותר ביקוש לניידים שאפשר להיזרק על הספה או לצאת איתו למרפסת ובמשפחות פחות צעירות יעדיפו את הנייח שהוא קבוע יותר

מודה לכם מראש
עריכה: עקב המענה הדל... בין העונים יורגל מחשב נייד מחודש פשוט
חשוב: בשביל להקל עלי את ההגרלה נא שימו לייק (לא משנה איזה)

נערך לאחרונה ב:

מתכנתת:)

משתמש מקצוען
נייד, ברור.
היום יש ניידים מעולים ולמעט תוכנות אדריכלות וגרפיקה מסויימות כמעט כל תוכנה פועלת על נייד באותה איכות
נייד יותר קטן, קומפקטי, מתנייד (כמובן...), לא נמצא כל הזמן מול העיניים (ומי כמונו יודע כמה ניגשים למחשב כשהוא זמין) ועוד המון מעלות

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חד משמעית נייד. במקרה שלי אין לי מקום לשולחן עבודה. אין לי חדר להעמיד בו נייח.
כמו כן המחשב הנייד מגיע לביצועים מצוינים, אז למה אני צריכה יותר מזה?

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

המחבר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יש לי את שניהם ואת שניהם אני צריך
בד"כ בציבור שלנו זה תהליך שמתחיל ממחשב נייד לצורך לימודים או הקלדת חידושי תורה וכדו' ולאחר שזה אכן עוזר ורואים שאכן צריכים את זה והצורך נהיה ממוסד יותר כמו מקצוע או עבודה מהבית אז זה משתדרג לנייח שהוא הרבה יותר נוח חזק וניתן להכניס בו הרבה רכיבים שאין על נייד (כרטיסי מסך, מאווררים וכו') וחוסר הניידות שלו הוא טוב לאווירת בית חרדי שהמחשב לא זמין כל הזמן בכל מקום אלא צרך ללכת לחדר בשבילו.
מסקנתי: כמעט כל מי שיש לו מחשב נייח - מתחיל מנייד ולכן יש יותר שוק לניידים כי יש יותר מתחילים מאשר משדרגים

RACRAC

משתמש רשום
הנדסת תוכנה
נייד,
נוח, זמין לכל מקום, קומפקטי.
מחברת מסך ועכבר לעבודה..
בסוף הנייד הוא גם עם אופציה לנייח.

י.ז.

משתמש מקצוען
נייד הרבה יותר נח
מצד שני נייח יותר מחייב
אי אפשר להחביא מה עושים....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה