דרוש מידע איזה גיזרה מכנסיים של נקסט מותר לחיידר

שרי ב

משתמש רשום
יש להם 3 גיזרות רגיל וסקני ומשוחרת איזה מהם זה לא צמוד מנסיון

טוב טובית

משתמש פעיל
הבנים שלי (חיידר חסידי )
הולכים גיזרה רגילה , ומבחינתי היא מעולה ממש
קונה רק אותם כבר שנים .
הסקיני מאד צמוד גם לא לילד מלא
והשלישי לא ניסיתי

אחת / אפס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר קישור למכנס רגיל לא צמוד?
מסתבכת מול כמות המכנסיים שם

אודה לקישור למכנס לא צר מוצלח
אולי מעט רחב{לילד קצת רחב...}

תודה מראש

YNG

משתמש פעיל
הבן שלי לובש סקיני(מידה 7 לילד בן 6 יחסית רזה) ובכלל לא צמוד, אבל אני רואה כאן שיש שטוענות שזה כן צמוד אז באמת תלוי בילד.
המכנסיים מבד מצוין (רק מכנסי בי"ס - מכנסי צינו לא מומלץ דוהה מיד ומשתפשף) ונשארות כחדשות עד שהמידה קטנה(לילד שהרס כל מכנס אחר שהיה לו)

אחת / אפס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הבן שלי לובש סקיני(מידה 7 לילד בן 6 יחסית רזה) ובכלל לא צמוד, אבל אני רואה כאן שיש שטוענות שזה כן צמוד אז באמת תלוי בילד.
המכנסיים מבד מצוין (רק מכנסי בי"ס - מכנסי צינו לא מומלץ דוהה מיד ומשתפשף) ונשארות כחדשות עד שהמידה קטנה(לילד שהרס כל מכנס אחר שהיה לו)
אודה לקישור
הסתבכתי רבות
תודה

שרי ב

משתמש רשום
איך אני רושמת באתר את הסוג בד שאמרת שזב טוב

YNG

משתמש פעיל
יש מכנסים דגמי בית ספר - מופיע תחת קטגוריה תלבושת בית ספר או משהו דומה, לא זוכרת בדיוק, מופיע רק בצבעי שחור אפור וכחול. ההבדלים בין הדגמים בגדול זה הכפתור, קרס, דוגמא של כפל או כיס, לא ראיתי הבדל בגזרה.
יש מכנסים דגם צינו - יש מגוון צבעים ובעיני הבד לא מומלץ.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה