מה פשר ראשי התיבות האלה? (קריאת שמע?)(ק"ש)
קישור שותפים, זה אומר שאני אקבל עמלה קטנה אם תקנה דרך הקישור הזהמה פשר ראשי התיבות האלה? (קריאת שמע?)
בשתי האתרים שהבאתי אתה יכול לחפש בעברית, אבל באנגלית תמצא יותר תוצאות, ולו בגלל שרוב יוצרי התוכן בעולם כותבים באנגליתב. אין אתר מומלץ בעברית?
כרגע כפי שראיתי א"א לקנות כרגע, יש דילים בתדירות גבוהה? (כלומר, שווה לי לחכות כמה ימים אבל לא יותר מזה).אבל כדאי להמתין לדיל משתלם עבור האתר הזה כאן (ק"ש):
הדיל הזה הוא בדרך כלל פעמיים בשנהכרגע כפי שראיתי א"א לקנות כרגע, יש דילים בתדירות גבוהה? (כלומר, שווה לי לחכות כמה ימים אבל לא יותר מזה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: