מבחני התאמה ממוחשבים עושים בכל המקומות שהוזכרו כאן.יש את קרן קמ"ח
עושים אבחון תעסוקתי במבחני התאמה ממוחשבים
לאחמ"כ את מקבלת יעוץ תעסוקתי מהגדולה בתחום שרה הלר,
מומלץ ביותר!
לצערי הייתי בכיוון. ו.. זה לא הכיוון.
אני צריכה משהו שורשי ויסודי יותר.
זה לא מקום לימודים?מכון מכ"ם
מומלץ מאד!!!!!מכון מכ"ם - קריירה21
להרשמה הקריירה שלך מתחילה כאן גלו עוד הרשמו עכשיו מי אנחנו הדרך למיצוי פוטנציאל אישי, עוברת דרך תהליך אבחון וייעוץ מקצועי, ועכשיו הבשורה מגיעה גם למגזר הדתי והחרדי.מכון מכ"ם הוקם כדי לתת מענה מקצועי לצעירים וצעירות דתיים לאומיים וחרדים הנמצאים בצמתים שונים בעולם העבודה ומעוניינים בליווי מותאם...cr21.co.il
כמה פגישות עם פסיכולוגית תעסוקתית,+אבחון ארוך, עמוק ומקיף מאד!
שווה כל שקל(הם עשו עכשיו ב200ש"ח בלבד, לחרדים)
באיזו דרך?יש מישהי אלופה בזה!
teachenglish147@ gmail.com
זה לא מקום לימודים?
כי שמתי לב שהמקומות האלו אח"כ קצת מכוונים ללימודי המקצוע שלהם.
לשיחה אחת.יש גם ב'מפתח' שם זה מבחן דיגיטלי במשך 4 שעות ואח"כ יושבים עם פסיכולוג!
את צודקת לגמרי בהערה שלך. מאד חשוב לא להתפתות לעשות אבחון במקום שיש לו מכון לימודים משלו....זה לא מקום לימודים?
כי שמתי לב שהמקומות האלו אח"כ קצת מכוונים ללימודי המקצוע שלהם.
זו יועצת תעסוקתית שפיתחה שיטה של אבחון הנטיות ולפי זה הכוונה תעסוקתית. משהו מדהים!באיזו דרך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: