נכתב ע"י lovely;n5008013:קודם כל לא לקלח בסבון, רק אמבטיות עם שמן אמול. שש שבע דקות באמבטיה רק עם מים, עד שהעור נרטב וספוג במים, ואח"כ לשים את האמול ולתת לילד לשבת עוד כחמש דקות.
אחרי האמבטיה - מנסיון שלי - למרוח אקסומגה של חברת אדרמה על הגוף - עוזר פלאים!!
בגדים רק 100 אחוז כותנה, כולל המצעים.
נכתב ע"י lovely;n5008173:דבר נוסף - אם יש לו את זה רק בפנים, את בטוחה שזה אטופיק? רופא אבחן לך? אולי הוא פשוט מאד מאד מזיע, ומה שאת רואה על העור זו מין אקזמה ופצעונים שנוצרים כתוצאה מזיעה, ואז זה צורת טיפול שונה לחלוטין.
נכתב ע"י מלי רקפת;n5008204:הבן שלי בן 8 חודשים, הרופאה שהיינו אצלה אמרה שזה גיל מוקדם מדי לאבחון סופי
אבל לפי מה שהיא רואה זה כן האטופיק,
היא טוענת שלאטופיים יש איי קיו גבוה...
וזה ממש לא פצעונים של זיעה, זה פצעים אדומים שכבר הזדהמו פעם אחת.
ואני ממש אשמח לדעת איפה קונים את האקסומגה
הפצעים מגרדים לו מאד,
ולי מציק המראה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: