מידע שימושי אחת ולתמיד ההבדל בין קורס אוטומציות של פרוג לקורס אוטומציות של הטוענים להיות מתחרים- מידע חיוני

prog_office

Administrator
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נושא סופר מעניין, שחייבים לדבר עליו.

גילוי נאות:
אני מרצה בקורס אוטומציות בפרוג, אבל קודם כל - אני בוגר המחזור הראשון שלו. בנוסף, אני הבעלים של אחד העסקים הגדולים בארץ שמתמחים בפתרונות אוטומציה לעסקים, ואחד הכללים אצלנו הוא העסקת עובדים שהם בוגרי פרוג בלבד. למה? פשוט מאוד - בוגרי פרוג מסיימים את הקורס עם הידע, היכולות, והכלים המעשיים הטובים ביותר בתחום.

אז מה זו בעצם אוטומציה עסקית?
אוטומציה עסקית היא היכולת ליצור אינטגרציה בין מערכות שונות באמצעות כלים של NO-CODE (ללא צורך בכתיבת קוד). ואינטגרציה, למי שתוהה, היא למעשה חיבור בין מערכות שונות. בעידן הנוכחי, לכל עסק יש לפחות 4–5 מערכות ניהול שונות (ווצאפ נחשבת בהחלט לאחת מהן ולעיתים אף החשובה ביותר).

בזמן שיותר ויותר עסקים עוברים תהליכי דיגיטציה – כלומר, הופכים את מערכות הניהול שלהם לדיגיטליות וחכמות (SAAS - תוכנות מבוססות ענן), נוצר הצורך הקריטי בפתרונות אוטומציה שיספקו חיבור, תחזוקה וניהול של המערכות הללו. כאן בדיוק נכנס תחום האוטומציה העסקית.

מה לומדים בקורס בפרוג?

מערכות ניהול:
לכל עסק יש מערכת ניהול מרכזית אחת (ולעיתים שתיים). בפרוג תלמדו לאפיין, לפתח ולתחזק את המערכות הללו – תהליך שמביא את העסק קדימה לקדמת הבמה הדיגיטלית.

אוטומציות:
חיבור והעברת מידע בין מערכות שונות, כולל שימוש במניפולציות, נוסחאות וחישובים מורכבים. כאן קורה כל הקסם – תהליכים רפטטיביים הופכים לאוטומטיים, והלקוחות שלכם לא מפסיקים להודות לכם על השדרוג המדהים בעבודתם.

תוכנות ומערכות נוספות:
בניית טפסים חכמים, עבודה עם מערכות DB (כמו Airtable), מערכות טלפוניה ודיוור, וגם שילוב של AI – תחום סופר חשוב לניהול מידע, תהליכים, ותוכן.

בוטים:
בניית מערכות חכמות לתקשורת עם לקוחות, שמחליפות אנשי מכירות ומוקדי שירות לקוחות. תלמדו גם את הצד הטכני וגם את אמנות כתיבת התוכן והלוגיקה של הבוטים.

אז פרוג, כן או לא?
התשובה ברורה: כן, ובהחלט כן!

למה?

פרוג הם המובילים בלימודי תעודה במגזר החרדי ובתחום האוטומציה בפרט.
הליווי המקצועי שלהם הוא מהגבוהים שראיתי – כל תלמיד מקבל מענה אישי, שיעורים נוספים במידת הצורך, וזמינות מוגזמת של צוות המרצים.
הקורס בפרוג מעניק ידע מעשי, לא רק תעודה – וזה ההבדל בין מקצוע לחיים לבין "עוד קורס".
ומה עם הבוגרים?
בוגרי הקורס כבר עובדים בחברות הייטק, פתחו עסקים עצמאיים, או משמשים כעובדים חיוניים בעסקים בתחום האוטומציה. רק אצלי, בעסק שלי, מועסקים בוגרי פרוג במספרים משמעותיים.

אז נכון, יש מקומות זולים ומהירים יותר, אבל כשמדובר במקצוע העתיד – זה בדיוק המקום להשקיע בטוב ביותר.

רוצים לשמוע עוד? דברו איתי באישי – אשמח לענות לכל שאלה!
@רוני אפטר

Harry Potter

המשתמש המוביל!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אוטומציה עסקית
גם אני בוגר פרוג, לקראת סיום הקורס- אוטומציה עסקית וצטבוטים.

כשנרשמתי לקורס ראיתי נושא שאיזה אחד רוני אפטר העלה, על אוטומציות וצ'טבוטים, ולמה כדאי ללמוד אותם.

היו בנושא ההוא מעלות רבות ללימוד מקצוע מכניס ומבוקש, שימושי ונצרך.
אבל לא היו שם מילים על כמה שהלימודים מעניינים וחווייתיים!
צריך לעבור כמה שיעורים ראשונים ולהתחיל להכנס לתחום ולעניינים בשביל להבין על מה אני מדבר, אבל אתם תדעו.

ובקשר לתמיכה והליווי האישיים- הכל נכון ואפילו יותר
כל מרצה וכל איש צוות בקורס מרגישים מחויבים שנצא עם הידע הכי טוב הכי מקיף והכי מקצועי, ובנוסף עם תחושה מאד טובה ממש כאילו הם שמחים לעזור לנו! (או שהם באמת שמחים לעזור לנו).

תוך כדי העבודה המעשית ושיעורי הבית אנחנו נתקלים בלי סוף בבוגרים של קורסים אחרים, ובכאלו שלמדו את התחום לבד.
הידע שיש לנו, גם הבסיסי וגם המתקדם- נותן לנו הכרה כמה בקורס שלנו משקיעים בנו, וכמה אנחנו יוצאים מוכנים ועם כלים ביד לשוק העבודה.

מאחל לנו שנפגש מהר בירושלים הבנויה, וגם בקבוצות של האוטומציה, ובחייאת אל תשאלו שאלה אחת ב10 קבוצות שונות.

בנושא שאני ראיתי בתחילת הלימודים היתה תגובה אחת שאומרת 'עזבו הכל, כדאי ללמוד אוטומציה בפרוג רק כדי להכיר את רוני אפטר'
חשבתי בהתחלה שהוא צוחק, אבל עכשיו אני יכול להגיד לכם גם: עזבו הכל, כדאי לכם ללמוד אוטומציה בפרוג רק כדי להכיר את האחד והיחיד רוני אפטר!

פיקצר פרפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
אני כבעל עסק חיפשתי היכן ללמוד את התחום כדי ליישם את זה בעסק שלי, ואחרי שביררתי הבנתי שבפרוג זה הקורס הכי מתקדם.
למרות האורך של הקורס, אדרבה, זה מראה על השקעה.
גם המרצים הם מהתותחים שבתחםו בישראל ובעולם, גיא מיזינסקי זכה בפרס איש השנה של מייק ומעסיק רק בוגרות פרוג..
@רוני אפטר המרצה המוכשר, בעל חברה שמעסיק ומפרנס רק בוגרי פרוג.
ברור שהרמה המקצועית היא בכמה רמות מעל הקורסים המהירים שמתפרסמים חדשות לבקרים.

בתיה ויג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
גם אני למדתי בפרוג
מסכימה לגמרי עם כל מה שנרשם כאן
זה תחום סוחף ומהנה ותכנית הלימודים בנויה בצורה גאונית ומקיפה
המרצים הכי טובים בתחום שגם מנהלים סוכנויות אוטומציה בעצמם ולא חוסכים מידע פרקטי ועדכני מהתלמידים/ות
ובהחלט יש הרבה עבודה בתחום, גם כשכיר וגם כפרילנסר/עצמאי

פיקאסה

פיץ' אוטומציה ובוטים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
היי, בוגרת מסלול אוטומציה בפרוג בעצמי (זה למה הבוט החמוד בפרופיל שלי..)
מסלול מלא, מקיף, ומעניין.
הגעתי עם אפס ידע (אפילו שמץ של נוסחה באקסל לא ידעתי...)
ויצאתי עם סט מושגים חדש על איך אוטומציה אמורה להיות.
איך לפנות לעסק, לזהות את נקודות הכאב ולהציע פתרונות מותאמים
להחלקה וייעול התהליכים.
עוד באותו שבוע של פרוייקט הגמר מצאתי את הלקוח הראשון שלי,
ומאז ברוך השם התרחבתי לעוד מספר לקוחות ב"ה
זוקפת את הכל לזכותו השם יתברך, ולשליחיו: מכללת פרוג, ר' חיים דיקמן שהשקיע שעות
בבניית קורס מקצועי, מקיף אבל איכשהו גם סופר ממוקד ופרקטי...
המורים התותחים, שלימדו אותי @גיא מיזינסקי , @רוני אפטר
(הבעיה שהתכתבתי איתך לגביה אתמול? נפתרה ברוך השם, תודה על ההיענות וההתעניינות!)
ו @עינת ליבי כהן
עלו והצליחו!

David Hadas

מערכות ואוטומציות לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לא מכיר כתלמיד קורסים מקבילים
אבל יכול להעיד שהלימוד בפרוג היה בשבילי חוויית ידע והצלחה.
מרצים טובים מאוד, וסופר אכפתיים לתלמידים, ממש ברמה אישית נדירה
כל המעטפת שפרוג סיפקה, למשל כמה שיעורים על אפיון שזה הבסיס לכל בניית תהליך נורמלי
כל נושא שלומדים בנוי ממש מהבסיס עד לביצוע ופרקטיקה
המון משפטי השראה של רוני אפטר שלא ייצאו לי מהראש לעולם
כל אלה יוצרים בסוף פאזל שמאפשר לתלמידים שמשקיעים (כן, צריך להשקיע המון) יכולת לצאת ברמה של מיני-איש-מקצוע כבר בסיום הקורס
עוד מילה, בפרוג יש גם מעטפת חברתית מאוד חזקה - מפגשים, שיעורים עם מרצה צעיר וחברותי (...), צ'אטים משותפים. כך שממש נעזרים אחד בשני. יושבים שעות אחד עם השני לעזרה וסיוע, מתוך אוירה של גדילה משותפת.
אני נתקל יום יום בהמון אנשי אוטומציה, ובוגרי פרוג ממוקמים ממש בליגת העל.

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
זה מרגיש כאילו ביקשו שתעלו ותמליצו.
כולכם חוזרים בערך על אותו רעיון.

בכנות: האמת שכן. וזה בהחלט עשה לי נחת והאיר לי פנים.
אני ביקשתי באיזו קבוצה של אוטומטורים שיש שם גם בוגרים ובוגרות של פרוג שיבואו להמליץ.
מאד הרחיב את ליבי לראות שלמרות שהם עסוקים (והם באמת עסוקים). הם עזבו הכל והשקיעו בתגובות מחממות לבבות.
שקיפות. לפי החגורות בניקים תוכלו לראות שמדובר באנשי מקצוע מהשורה הראשונה. מרוצים. בוגרי פרוג.
בהצלחה. אשמח לעוד המלצות כמובן.

חיים דיקמן
מנהל פרוג

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
וסתם שאלה שלא קשורה ישירות לאשכול
בעבר התעניינתי בפרוג על קורס אוטומציות
מאוד דיבר (ומדבר) אלי
ואמרו לי שהקורס רק בשעות הערב.
לי זה פחות התאים פעמיים בשבוע ערב וירדתי מזה.
(כאמא לילדים )
האם זה הולך להשתנות ויוסיפו בעתיד גם קבוצת בוקר לנשים?
(שוב, ספציפית כרגע לא רלוונטי לי, מדברת על העתיד)

פיקאסה

פיץ' אוטומציה ובוטים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
וסתם שאלה שלא קשורה ישירות לאשכול
בעבר התעניינתי בפרוג על קורס אוטומציות
מאוד דיבר (ומדבר) אלי
ואמרו לי שהקורס רק בשעות הערב.
לי זה פחות התאים פעמיים בשבוע ערב וירדתי מזה.
(כאמא לילדים )
האם זה הולך להשתנות ויוסיפו בעתיד גם קבוצת בוקר לנשים?
(שוב, ספציפית כרגע לא רלוונטי לי, מדברת על העתיד)
יכולה לענות לך כאמא לילדים עליזים בעצמי
הקורס הוא אכן בשעות הערב.
זה לא קל, אבל אפשרי.
(באותה תקופה אפילו חדר פרטי לא היה לי,
למדתי מהסלון)
ילדי היו נוף רגיל בקבוצה
(רק לא לשכוח לשים את הזום על השתק!)
ועינייך הרואות, אפשרי.. :)

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הייתי שמחה לשמוע על כאלו שנכנסו לשוק העבודה.
מצליחים להגיע למשכורת טובה בשטח, כשכירים.

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
חד משמעית, השיעורים בפרוג הם השיעורים המקיפים והמקצועיים ביותר,
יש את המרצים הטובים ביותר @רוני אפטר @גיא מיזינסקי @ליאור וקנין

מעידים על כך מומחי אוטומציה שניסו לקחת לחברות שלהם אנשי אוטומציה שלמדו בכל מיני מקומות והם בכלל לא מרוצים התלמידים שלומדים במקומות אחרים הם לא מגיעים מוכנים לעבודה ולא מכירים מספיק טוב את המערכות השונות כדי שיוכלו לעבוד בפועל.

המרצים שפרוג מביאים הם האנשי אוטומציה המקצועיים בתחום מגיעים בתחושת שליחות ללמד ולהעביר את המקוצע הלאה בצורה הטובה ביותר והמקצועית,
מרגישים בשיעורים שהדבר היחיד שאכפת למרצים בשיעורים זה התלמידים והם יעשו הכל כדי שהתלמידים יצאו הכי מקצועיים שיש.

אני יכול לומר שאצלנו במהלך הקורס, גיא מיזינסקי @גיא מיזינסקי דאג שפרוג יוסיפו לנו שיעורים בנושאים שהתחדשו תוך כדי הלימודים, ודאג שיאריכו לנו את הקורס במספר שבועות כדי שנוכל ללמוד דברים שהתחדשו תוך כדי (וכמובן שהםכבר נכנסו לסילבוסים של הקורסים הבאים אחרינו) — הכל כדי שנצא הכי עדכניים והכי מוכנים לשוק העבודה .

אחת המטרות שלו הייתה שנתנסה ונבנה מוצרים אמיתיים בפועל גם תוך כדי השיעורים, כך שנוכל להתחיל לעבוד ולמכור אותם מיד עם סיום הקורס .

השיעורים בפרוג היו מרתקים ממש כך שאני ממש מתגעגע אליהם.

בנוסף יש מידי שבוע וובינר של אנשי אוטומציה (לא קשור לפרוג) וכש @גיא מיזינסקי מעביר את הוובינר עשרות אנשי אוטומציה מתלהבים ורוצים לשמוע אותו, אפילו בשבוע שעבר נגמר המקום בזום (זה אף פעם לא קרה תמיד מגיעים פחות מחצי מהכמות הזאת) מרוב אנשי אוטומציה שרצו להקשיב לו וללמוד ממנו,
בקיצור התלמידים של פרוג זכו שהוא אחד מהמרצים שמלווים את הקורס ויוצא להם לשמוע אותו מידי שבוע ולא צריכים לעמוד בתור בהמתנה כדי שיתפנה מקום בזום!!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה