נשמח שתחזרו לעדכן כשתהיה הכרעה או שהם יגיעו לפשרה.שמחה לראות שלא רק אני נפלתי איתם. כרגע הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בהמלצת המועצה לצרכנות.
הדיון יהיה בעז"ה ביולי. כך שייקח זמןנשמח שתחזרו לעדכן כשתהיה הכרעה או שהם יגיעו לפשרה.
כל הכבוד.נשמח שתחזרו לעדכן כשתהיה הכרעה או שהם יגיעו לפשרה.
איזה טופס?היי רציתי לדעת איך אני יודעת מה ערך של תעודת אחריות שניתנה לי ע"י מוכר ביד שניה שקנה מצלמה מח"ול, ונתן את הטופס הזה, איך אני יודעת האם הביא שווה?? איפה מזינים את הנתונים?
ואיפה כתוב מתי זה נקנה??
פשוט ללא אחריות הוא עושה לי הנחה של 500, השאלה אם הדף הזה זה מספיק בשביל אחריות..
הדף הזה רק עם חותמת המוכר ותאריך וכדו', או עם חשבונית.ידוע לך איך אמור להראות תעודת אחריות של קנון?
זה הדף הזה בתוספת תאריך, או דף אחר?
תודה על ההענות.
נ.ב. מה זה אומר רק לארצות הברית וקנדה?
אין לי מושג, סביר שלא.וכן אשמח לדעת אם היה ביידי את האחריות, הייתה לי אפשרות לשלם ולהוסיף עליה עוד שנים.?
ניסינו, תודה.לנסות תמיד אפשר,
ניסיתם עם בטריה אחרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: