אחסון מצעים בחדר ילדים

mirier

משתמש מקצוען
איפה אתן מאחסנות במהלך היום את הכריות והשמיכות?
בארון בחדר הילדים אין אצלנו מקום לשמיכות פוך וכריות.
יש לכן רעיונות מעניינים?
אשמח לשמוע.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י mirier;1963181:
איפה אתן מאחסנות במהלך היום את הכריות והשמיכות?
בארון בחדר הילדים אין אצלנו מקום לשמיכות פוך וכריות.
יש לכן רעיונות מעניינים?
אשמח לשמוע.

פשוט פיניתי מקום לזה בארון, יש לי עמודה של מדפים, מורידים את המדף התחתון, מעמידים אותו לגובה, שיהווה מעין גדר קדמית, ושם מאחסנים אותם.
מנסיון, שווה להעביר דברים אחרים שלא שימושיים ביום יום למקום אחר, וליחד לפוכים והכריות מקום בארון, הכי מסודר והכי איסטטי.

אם בכל זאת אין לך אפשרות, אז מה שראיתי שאנשים עושים זה ארגז מצעים מיוחד (אם יש לך מקום לעוד משהו בחדר), או במיטת תינוק (איך לא :) )

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י נחמי ווייס;1963204:
פשוט פיניתי מקום לזה בארון, יש לי עמודה של מדפים, מורידים את המדף התחתון, מעמידים אותו לגובה, שיהווה מעין גדר קדמית, ושם מאחסנים אותם.
מנסיון, שווה להעביר דברים אחרים שלא שימושיים ביום יום למקום אחר, וליחד לפוכים והכריות מקום בארון, הכי מסודר והכי איסטטי.

אם בכל זאת אין לך אפשרות, אז מה שראיתי שאנשים עושים זה ארגז מצעים מיוחד (אם יש לך מקום לעוד משהו בחדר), או במיטת תינוק (איך לא :) )
הם נכנסים לך בדלת אחת או שאת משתמשת בחלק התחתון של שתי דלתות?
אני גם מחפשת פתרון לשמיכות ולכריות,
אבל הארון שלי - ארון 5 דלתות - בנוי כך, ש-2 דלתות הן בעצם מגירות בחלקן התחתון, ו-3 הדלתות האחרות הן יחידות נפרדות. אין לי רצף של שתי דלתות.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אצלי זו דלת כפולה, דלת בודדת תספיק לך אולי לפוך וילד אחד.

גרפי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אצל ההורים שלי היה מתחת למקום של התליה מקום לשים את המצעים,
היה לנו כמו דיקט עומד שהיה חלק מהארון שבעצם תחם את המקום שלא יפול החוצה.

mirier

משתמש מקצוען
מתחת לתלייה מאחסנת צעצועים. בכל מקרה לא ייכנסו שם 3 שמיכות פוך ו3 כריות.
ארגז מצעים יעמיס על החדר עוד.
אז נראה לי שנצטרך להמשיך להעמיס בלגן על המיטת תינוק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה