אני אוהבת לקפל רגיל, למיין לפי גיל ועונה, על כל ערמה אני מדביקה דבק נייר (מסקינג טייפ) עליו רשום הגיל והעונה (לפעמים אפילו שם הילד שזה אמור להיות שלו, אם זה ברור מראש)
הדבק מחבר את הבגדים אחד לשני בצורה טובה, וגם מאפשר לי לזהות מלמטה מה יש ואיפה...
את הבגדים שאמורים להיות מאוחסנים זמן רב יותר אני שמה באותה צורה בערימה הפנימית של הארון למעלה.
בהצלחה!
תודה! איזה כיף לשמוע.אהבתי!! עשיתי ויצא מקסים!! תודה!
אם זה בגדים לבן כתבתי עם ארטליין כחול את המידה, ולבת עם ארטליין ורוד.
שקיות של דברים קטנים כמו גופיות, תח', גופיות חורף, גרבי חורף כפפות וכו' - מצאתי פתרון חמוד- פעם פמפרס מכרו בקרטונים (לא יודעת מה היום, מזמן לא קניתי אותם...)
שמרתי כמה כאלה- קטנים, נקיים ושטוחים מכניסה לתוכם ומעלה לארון בצורה מסודרת.
כמוו"כ כל השאר- בשקיות הקפאה, דברים גדולים יותר בשקיות אשפה (לפחים קטנים, שקיות שאני משתמשת בהן גם לניפוי קמח)
מכניסה בפנים דף ממו עם הגיל/ המידה...
כל החורף בצד אחד, הקיץ בצד שני...
נראה מעולה ומסודר
אם את לא צריכה את הבגדים ב"שלוף" לחודשים הקרובים, אלא מאכסנת לתקופה, אני ממליצה מאד על שקית ואקום.
יצמצם לך את הכל ברבע מהמקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: