התייעצות אחסון בארונות עליונים - שתפו ברעיון טוב

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קופסאות.. שקיות..

מעניין אותי אם למישהו רעיון מעניין וממש טוב
לניצול מרבי של החלל + גישה נוחה לבגדים

אני באמצע סדר כעת (:

הבו מניסיונכם

דבורה ק

משתמש פעיל
אני אוהבת לקפל רגיל, למיין לפי גיל ועונה, על כל ערמה אני מדביקה דבק נייר (מסקינג טייפ) עליו רשום הגיל והעונה (לפעמים אפילו שם הילד שזה אמור להיות שלו, אם זה ברור מראש)
הדבק מחבר את הבגדים אחד לשני בצורה טובה, וגם מאפשר לי לזהות מלמטה מה יש ואיפה...
את הבגדים שאמורים להיות מאוחסנים זמן רב יותר אני שמה באותה צורה בערימה הפנימית של הארון למעלה.

בהצלחה!

S

משתמש פעיל
אני אוהבת את שקיות הנייר- עדיפות לספרינג/אלדו הן צרות וארוכות, מסדרת בהן את הבגדים
ואת השקיות מניחה לרוחב הארון. כמובן שכותבת עליהן מידות ועונה.
במידה ונשאר מקום עד למדף הבא אפשר להניח שקית בשכבה על שורת השקיות הקיימת.
מקווה שהובנתי:)
בהצלחה!!

אריאל87

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני עוטפת כל ערימה בניילון נצמד ורושמת בארטליין על הניילון מה יש
אפשר בניילון נצמד של המטבח
ואפשר לקנות בטמבור גליל של ניילון נצמד כחול צר יותר שהוא יותר נוח לאריזה

ריחיים

משתמש פעיל
אני קונה גליל של שקיות שקופות גדולות (כמו ההקפאה רק יותר גדול) מכניסה לשם את הבגדים מקופלים קושרת
ומדביקה מסקינג טייפ על השקית ורושמת מה יש בפנים.
לגבי האחסון אני ממיינת ארונות של חורף/קיץ ובנים/בנות

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני אוהבת לקפל רגיל, למיין לפי גיל ועונה, על כל ערמה אני מדביקה דבק נייר (מסקינג טייפ) עליו רשום הגיל והעונה (לפעמים אפילו שם הילד שזה אמור להיות שלו, אם זה ברור מראש)
הדבק מחבר את הבגדים אחד לשני בצורה טובה, וגם מאפשר לי לזהות מלמטה מה יש ואיפה...
את הבגדים שאמורים להיות מאוחסנים זמן רב יותר אני שמה באותה צורה בערימה הפנימית של הארון למעלה.

בהצלחה!

אהבתי!! עשיתי ויצא מקסים!! תודה!

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
המחשה...
20200617_164410.jpg

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
נראה מעולה ומסודר
אם את לא צריכה את הבגדים ב"שלוף" לחודשים הקרובים, אלא מאכסנת לתקופה, אני ממליצה מאד על שקית ואקום.
יצמצם לך את הכל ברבע מהמקום.

CHAYA A

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
איך משתמשים בשקית וואקום?

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שקיות של דברים קטנים כמו גופיות, תח', גופיות חורף, גרבי חורף כפפות וכו' - מצאתי פתרון חמוד- פעם פמפרס מכרו בקרטונים (לא יודעת מה היום, מזמן לא קניתי אותם...)
שמרתי כמה כאלה- קטנים, נקיים ושטוחים מכניסה לתוכם ומעלה לארון בצורה מסודרת.
כמוו"כ כל השאר- בשקיות הקפאה, דברים גדולים יותר בשקיות אשפה (לפחים קטנים, שקיות שאני משתמשת בהן גם לניפוי קמח)
מכניסה בפנים דף ממו עם הגיל/ המידה...
כל החורף בצד אחד, הקיץ בצד שני...

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ממויין לפי מידות בשקיות ואקום, על כל שקית רשמתי עם לורד ארטליין מה היא מכילה. אם זה בגדים לבן כתבתי עם ארטליין כחול את המידה, ולבת עם ארטליין ורוד. ככה קל למצוא מיד מה שמחפשים. זה לבגדים שלא בשימוש בטווח הקרוב.
בגדים שמחכים לעונה הבאה אני שמה מאחורי הבגדים של העונה הנוכחית בארון למטה, חוסך את הבלאגן של תחילת עונה, לעלות ולהוריד הכל.

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אם זה בגדים לבן כתבתי עם ארטליין כחול את המידה, ולבת עם ארטליין ורוד.

חמוד, אהבתי..

תן חיוך - חשבתי על קופסאות! אבל הבנתי שילך לי הרבה מקום לפח, מה שאין לי כמעט... אבל אם יש, זה מצוין!

שקיות של דברים קטנים כמו גופיות, תח', גופיות חורף, גרבי חורף כפפות וכו' - מצאתי פתרון חמוד- פעם פמפרס מכרו בקרטונים (לא יודעת מה היום, מזמן לא קניתי אותם...)
שמרתי כמה כאלה- קטנים, נקיים ושטוחים מכניסה לתוכם ומעלה לארון בצורה מסודרת.
כמוו"כ כל השאר- בשקיות הקפאה, דברים גדולים יותר בשקיות אשפה (לפחים קטנים, שקיות שאני משתמשת בהן גם לניפוי קמח)
מכניסה בפנים דף ממו עם הגיל/ המידה...
כל החורף בצד אחד, הקיץ בצד שני...

עד היום הבגדים היו לי שקיות והכל מתבלגן בפנים, אבל באמת שקיות גדולות, לא הרבה קטנות.
בכל אופו נמאס לי וזרקתי את כל השקיות לסל וחסל (:
נראה מעולה ומסודר
אם את לא צריכה את הבגדים ב"שלוף" לחודשים הקרובים, אלא מאכסנת לתקופה, אני ממליצה מאד על שקית ואקום.
יצמצם לך את הכל ברבע מהמקום.

שמעתי על זה הרבה וזה נשמע טוב, לא מכירה את זה אז מדחיקה בינתיים.. אולי כשיגמר המקום וארגיש חנוקה.... (:
כבר אלמד לנסות פעם ודי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה