שיא העונה עכשיו הדלעת נהדרת -מוצקה ומתקתקה
אז זה הזמן להכין סמבוסק דלעת - חיסרון אחד יש לו - מחסלים אותו ישר מהתבנית - זה מלוח מתוק...
וכידועה שדברים כאלה מתחסלים במהירות.
הוראות בצמוד לתמונות:
נראה טוב . זה אכן כך..
התערובת - מטגנים הרבה בצל עם מעט שמן
כשהבצל זהוב מגרדים את הדלעת - חשוב מאוד !! לגרד בפומפייה הכי גסה שיש בבית
[פומפייה דקה תיתן לנו רסק עבמ"י]
מוסיפים את הבצל לדלעת [את הדלעת לא מטגנים, כן! ]
תיבול מלח ,פילפל שחור גרוס ומעט סוכר - לחובבות התיבול העז מותר להוסיף כל תערובת תיבול מוכנה,
אפילו אבקת מרק []
הבצק - כל בצק פריך מלוח מתאים לסמבוסק -
את חטאי אני מזכירה עכשיו...מקוצר זמן וממבצע נהדר שהיה בסופר השתמשתי בבצק מוכן מהמקפיא..
הוא מכונה בצק פריך למאפים מלוחים - זה היה 15 שקל לחבילה - לא יכולתי לדלג.
המילוי - קל ופשוט כאילו אוזן המן אבל גדולה גדולה
מרפדים תבנית בנייר אפייה מסדרים יפה - מורחים ביצה וזורים שומשום ושולחים לתנור - לא יותר מעשרים דקות בחום בינוני
בהצלחה - בתאבון.
אז זה הזמן להכין סמבוסק דלעת - חיסרון אחד יש לו - מחסלים אותו ישר מהתבנית - זה מלוח מתוק...
וכידועה שדברים כאלה מתחסלים במהירות.
הוראות בצמוד לתמונות:
נראה טוב . זה אכן כך..
התערובת - מטגנים הרבה בצל עם מעט שמן
כשהבצל זהוב מגרדים את הדלעת - חשוב מאוד !! לגרד בפומפייה הכי גסה שיש בבית
[פומפייה דקה תיתן לנו רסק עבמ"י]
מוסיפים את הבצל לדלעת [את הדלעת לא מטגנים, כן! ]
תיבול מלח ,פילפל שחור גרוס ומעט סוכר - לחובבות התיבול העז מותר להוסיף כל תערובת תיבול מוכנה,
אפילו אבקת מרק []
הבצק - כל בצק פריך מלוח מתאים לסמבוסק -
את חטאי אני מזכירה עכשיו...מקוצר זמן וממבצע נהדר שהיה בסופר השתמשתי בבצק מוכן מהמקפיא..
הוא מכונה בצק פריך למאפים מלוחים - זה היה 15 שקל לחבילה - לא יכולתי לדלג.
המילוי - קל ופשוט כאילו אוזן המן אבל גדולה גדולה
מרפדים תבנית בנייר אפייה מסדרים יפה - מורחים ביצה וזורים שומשום ושולחים לתנור - לא יותר מעשרים דקות בחום בינוני
בהצלחה - בתאבון.