דרוש מידע אז תכל'ס , איך אני משיג דרכון , דחוווווףףףף !!!

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
יש כמה אשכולות בנושא , מישהו יכול לתת לי את "הפתרון הסופי" להשיג דרכון במהירות הגבוהה ביותר (מהי?) ? אשמח לקבל את כל האפשרויות והדרכים , כולל פירוט מה צריך לעשות וכמה זמן זה ייקח .
כמובן שאפשרות ראשונה היא דרכון רגיל , אם אין ברירה אז גם את האפשרויות להנפקת דרכון זמני (כמה עולה התענוג?).
תודה ענקית .

א.ש.א.

משתמש פעיל
הכי מהר והכי יקר זה להוציא בנתב"ג יומים לפני הטיסה
מקבלים כמדומני את הדרכון במקום
אפשרות שניה וזולה יותר
היא להוציא דרכון זמני
(צריך להגיע עם 2 תמונות פספורט)ללא תור רק בלשכה שמשויכת לעיר בה אתה מתגורר
הדרכון נשלח בדואר תוך שבוע
אפשרות שלישית והזולה ביותר זה לקבוע תור לאותו יום כמו שהוסבר באריכות ע"י @יקותיאל שוורץ באשכול התורים
ולהנפיק דרכון רגיל
מגיע בדואר תוך 4-6 שבועות
כל העלויות מפורטות פה
נ.ב.
לתועלת כל מי שמעונין להנפיק דרכון בחודשים הקרובים עד סוף פברואר ניתן לשלם תעריף מוזל באתר האינטרנט ולהנפיק את הדרכון אח"כ עד 30/06/2023

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
יש כמה אשכולות בנושא , מישהו יכול לתת לי את "הפתרון הסופי" להשיג דרכון במהירות הגבוהה ביותר (מהי?) ? אשמח לקבל את כל האפשרויות והדרכים , כולל פירוט מה צריך לעשות וכמה זמן זה ייקח .
כמובן שאפשרות ראשונה היא דרכון רגיל , אם אין ברירה אז גם את האפשרויות להנפקת דרכון זמני (כמה עולה התענוג?).
תודה ענקית .
מתי הטיסה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה