פרווה אז מה? תפוח אדמה!

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
תוספת נפלאה למושטים
תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח:)

4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות
לתיבול
4 כפות מיונז
מעט שמן זית
2 כפיות סוכר חום
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות)
1 כפית גדושה שום גבישי
3/4 כפית פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח

לערבב לתקן טעמים במידת הצוטרך
'לעסות' את התפודים בתערובת
אני אופה קודם מכוסה ואחרי זה אופה פתוח IMG_5343.JPG
 

אקטיבית

משתמש פעיל
תוספת נפלאה למושטים
תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח:)

4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות
לתיבול
4 כפות מיונז
מעט שמן זית
2 כפיות סוכר חום
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות)
1 כפית גדושה שום גבישי
3/4 כפית פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח

לערבב לתקן טעמים במידת הצוטרך
'לעסות' את התפודים בתערובת
אני אופה קודם מכוסה ואחרי זה אופה פתוחצפה בקובץ המצורף 1555656
תודה ענקית על השיתופים שלך
הכל נראה מעולה ממש!
פעם ראשונה שאני רואה סוכר בתפוחי אדמה.
זה נותן טעם מתוק?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
תודה ענקית על השיתופים שלך
הכל נראה מעולה ממש!
פעם ראשונה שאני רואה סוכר בתפוחי אדמה.
זה נותן טעם מתוק?
ארומה מתקתקה ולא מורגשת מידי
לכן גם רשמתי לתקן טעמים
שימי לב שיש כנגד גם א. מרק שהיא מלוחה ומלח ותאמת שגם שום גבישי הוא מלוח.
אז אל תלחצי מהסוכר
 

אקטיבית

משתמש פעיל
תוספת נפלאה למושטים
תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח:)

4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות
לתיבול
4 כפות מיונז
מעט שמן זית
2 כפיות סוכר חום
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות)
1 כפית גדושה שום גבישי
3/4 כפית פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח

לערבב לתקן טעמים במידת הצוטרך
'לעסות' את התפודים בתערובת
אני אופה קודם מכוסה ואחרי זה אופה פתוחצפה בקובץ המצורף 1555656
הכנתי אתמול.
יצא טעיםםםם
שונה קצת מכל המוכרים,
גיוון מרענן.
תודה רבה!
 

אקטיבית

משתמש פעיל
תוספת נפלאה למושטים
תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח:)

4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות
לתיבול
4 כפות מיונז
מעט שמן זית
2 כפיות סוכר חום
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות)
1 כפית גדושה שום גבישי
3/4 כפית פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח

לערבב לתקן טעמים במידת הצוטרך
'לעסות' את התפודים בתערובת
אני אופה קודם מכוסה ואחרי זה אופה פתוחצפה בקובץ המצורף 1555656
סתם מעניין אותי
את ממציאה לבד את המתכונים?
כי הם אלופים
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
סתם מעניין אותי
את ממציאה לבד את המתכונים?
כי הם אלופים
בגדול הרבה לבד
את זה קיבלתי ממישהי ושיניתי
כמו רב המתכונים שאני לא מצליחה להכין בדיוק כמו שקיבלתי כמו שכתוב
תמיד חייבת לשנות משו
 

שליש

משתמש פעיל
לא משתמשת עם אבקת מרק ולא משנה מה...
אין משהו אחר במקום?
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תודה ענקית על השיתופים שלך
הכל נראה מעולה ממש!
פעם ראשונה שאני רואה סוכר בתפוחי אדמה.
זה נותן טעם מתוק?
סוכר חום הרבה פעמים מרגיש לי קרוב משפחה של הדבש
דבש ניסית בתפוחי אדמה? כי אם לא זה אחד הדברים.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
לא משתמשת עם אבקת מרק ולא משנה מה...
אין משהו אחר במקום?
אולי מעט קורנפלור כי בכול אופן יש לזה אפקט מסמיך
ועוד תיבול...
סוכר חום הרבה פעמים מרגיש לי קרוב משפחה של הדבש
דבש ניסית בתפוחי אדמה? כי אם לא זה אחד הדברים.
נשמע טוב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה