תוספת נפלאה למושטים
תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח
4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות
לתיבול
4 כפות מיונז
מעט שמן זית
2 כפיות סוכר חום
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות)
1 כפית גדושה שום גבישי
3/4 כפית פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח
לערבב לתקן טעמים במידת הצוטרך
'לעסות' את התפודים בתערובת
אני אופה קודם מכוסה ואחרי זה אופה פתוח
תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח
4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות
לתיבול
4 כפות מיונז
מעט שמן זית
2 כפיות סוכר חום
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות)
1 כפית גדושה שום גבישי
3/4 כפית פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח
לערבב לתקן טעמים במידת הצוטרך
'לעסות' את התפודים בתערובת
אני אופה קודם מכוסה ואחרי זה אופה פתוח