נקודות חשובות:
הטיפ עובד מצוין בעוגות ובגלידות.
לא נוסה על מאכלים עדינים במיוחד.
צריך מיקסר טוב.
למעשה, זה הטיפ של אמא שלי. למדתי אותו כשלמדתי לאפות, בגיל 12. כמעט לא מכירה דרך אחרת לאפות עוגות
כל הזכויות שמורות להקלה על נשות עם ישראל
מתאים למתכונים שבהם הביצים מוקצפות בנפרד ואחר כך מאחדים את התערובות בתנועות קיפול עדינות או משהו.
שמים בקערה את הביצים שלמות (כלומר, לא מופרדות), ואת כל הסוכר שבמתכון. ביחד.
מקציפים חזק, במהירות הכי גבוהה. סבלנות!!!!! תנו למיקסר את הזמן, חכו שהקצף יעלה ושיהיה צהבהב בהיר מאד ותפוח.
כמה דקות של הקצפה ממש חזקה.
אחר כך תנמיכו מהירות למהירות הכי נמוכה, ותשפכו בעדינות את השמן שבמתכון, דווקא אותו.
אחר כך את הנוזלים האחרים.
אחר כך יבשים כמו קקאו וכדו'.
בסוף את הקמח (כשזו עוגה ולא גלידה, מן הסתם).
השיטה נוסתה בעשרות מתכונים ובאלפי עוגות, במצטבר. (היא הומצאה לפני איזה שלושים שנה...)
עובדת פצצה.
הטיפ עובד מצוין בעוגות ובגלידות.
לא נוסה על מאכלים עדינים במיוחד.
צריך מיקסר טוב.
למעשה, זה הטיפ של אמא שלי. למדתי אותו כשלמדתי לאפות, בגיל 12. כמעט לא מכירה דרך אחרת לאפות עוגות
כל הזכויות שמורות להקלה על נשות עם ישראל
מתאים למתכונים שבהם הביצים מוקצפות בנפרד ואחר כך מאחדים את התערובות בתנועות קיפול עדינות או משהו.
שמים בקערה את הביצים שלמות (כלומר, לא מופרדות), ואת כל הסוכר שבמתכון. ביחד.
מקציפים חזק, במהירות הכי גבוהה. סבלנות!!!!! תנו למיקסר את הזמן, חכו שהקצף יעלה ושיהיה צהבהב בהיר מאד ותפוח.
כמה דקות של הקצפה ממש חזקה.
אחר כך תנמיכו מהירות למהירות הכי נמוכה, ותשפכו בעדינות את השמן שבמתכון, דווקא אותו.
אחר כך את הנוזלים האחרים.
אחר כך יבשים כמו קקאו וכדו'.
בסוף את הקמח (כשזו עוגה ולא גלידה, מן הסתם).
השיטה נוסתה בעשרות מתכונים ובאלפי עוגות, במצטבר. (היא הומצאה לפני איזה שלושים שנה...)
עובדת פצצה.