מחסה לשפנים
משתמש פעיל
לתועלת הציבור, זה לא פעם ראשונה שאני נכנס לפרוג דרך המחשב בחדרי המחשבים ומצא את עצמי בתוך חשבון של מישהו אחר ,לכן כל פעם לפני שאתה יוצא מחשבונך בחדר המחשבים תיכנס לפרופיל שלך בצד שמאל ותלחץ על התנתק בהצלחה.
@מחסה לשפנים עד שאתה מעורר על פרוג תעורר על המיילים הפתוחים שיושבי חדרי המחשבים משאירים פתוח על כל האינפומציה המענינית שלהם .......שיהיו בריאים לא מבין איך הם שוכחים לסגור......לתועלת הציבור, זה לא פעם ראשונה שאני נכנס לפרוג דרך המחשב בחדרי המחשבים ומצא את עצמי בתוך חשבון של מישהו אחר ,לכן כל פעם לפני שאתה יוצא מחשבונך בחדר המחשבים תיכנס לפרופיל שלך בצד שמאל ותלחץ על התנתק בהצלחה.
זה ממש לא נכון לפעמים כן ולרוב לאב''ה לא משתמש בכאלו חדרים, אבל הבנתי שנמחקים נתונים ברגע שהמשתמש יוצא מהחשבון שלו, לא?
תיכנס להיסטוריה ותבדוק (קונטרול + H)ב''ה לא משתמש בכאלו חדרים, אבל הבנתי שנמחקים נתונים ברגע שהמשתמש יוצא מהחשבון שלו, לא?
תיכנס להיסטוריה ותבדוק (קונטרול + H)
ב''ה לא משתמש בכאלו חדרים,
מה ב"ה בזה אם אתה לא משתמש בחדרים אז אתה משתמש לא בחדרים כאילו בבית או לאיודעת מה זה יותר טוב??ב''ה לא משתמש בכאלו חדרים, אבל הבנתי שנמחקים נתונים ברגע שהמשתמש יוצא מהחשבון שלו, לא?
מה ?????פה פה פה איזה פחד הלחצתם חבריה
יש מקומות שמותקן תוכנה שמחוקת ויש שלא ....זה ממש לא נכון לפעמים כן ולרוב לא
לאו דווקא אני השתמשתי באותו חדר מחשבים. במחשב אחד זה כן נפתח ובמחשב אחר לאמה ?????
יש מקומות שמותקן תוכנה שמחוקת ויש שלא ....
אז תוסיף ... ויש מקומות שמחשב אחד כן ומחשב אחד לא.לאו דווקא אני השתמשתי באותו חדר מחשבים. במחשב אחד זה כן נפתח ובמחשב אחר לא
בשבילי יותר טוב בביתמה ב"ה בזה אם אתה לא משתמש בחדרים אז אתה משתמש לא בחדרים כאילו בבית או לאיודעת מה זה יותר טוב??
תהנה !בשבילי יותר טוב בבית
תודה, אכן נהנה.תהנה !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: