המטבח של סימא
משתמש מקצוען
דפי אורז מי לא מכירה?
דורש טיפה מיומנות אבל בסך הכל קל לעבוד איתם.
החבילה מונחת הרבה זמן ממתינה להפוך לחטיף (פרטים בהמשך)
אבל טעות בכמות המילוי לפילפל ממולא גרמה להם להיכנס לתנור.
מילוי:
כל דבר החל מירקות מוקצפים, פירה תפוחי אדמה/בטטה, בשר או תערובת בשר ואורז..
כך עובדים איתם:
תמיד בזוגות! לוקחים 2 דפים ומרטיבים במיים לכמה שניות,
מניחים אחד על השני על משטח עבודה וממלאים במה שרוצים
מקפלים כמו בלינצ'ס ביצה ושומשום ואופים עד ששחום יפה מלמעלה.
חיסרון אחד לדפי רורז, למי שיש תותבות (בשיניים) זה עלול להידבק אבל זה משתחרר מעצמו.
דורש טיפה מיומנות אבל בסך הכל קל לעבוד איתם.
החבילה מונחת הרבה זמן ממתינה להפוך לחטיף (פרטים בהמשך)
אבל טעות בכמות המילוי לפילפל ממולא גרמה להם להיכנס לתנור.
מילוי:
כל דבר החל מירקות מוקצפים, פירה תפוחי אדמה/בטטה, בשר או תערובת בשר ואורז..
כך עובדים איתם:
תמיד בזוגות! לוקחים 2 דפים ומרטיבים במיים לכמה שניות,
מניחים אחד על השני על משטח עבודה וממלאים במה שרוצים
מקפלים כמו בלינצ'ס ביצה ושומשום ואופים עד ששחום יפה מלמעלה.
חיסרון אחד לדפי רורז, למי שיש תותבות (בשיניים) זה עלול להידבק אבל זה משתחרר מעצמו.