כאחד שמחזיק את שני התוכנות, הייתי מגדיר את זה בצורה אחרתכמו שישאלו מה ההבדלים בים סוס ועגלה למטוס.
אני כותב את זה בתור מי שלא אוהב ללמוד במחשב (דהיינו שהגמ' ראשונים טור ושו"ע אני לומד מספרים ולא במחשב.) ואם אני צריך משהו מהמחשב בד"כ אני מדפיס אותו.מעונינת לדעת מה ההבדלים (בגדול) בין אוצר החוכמה לבין פרויקט השו"ת?
וממה לדעתכם אברך (לא עורך ספרים או משהו כזה) קלאסי יהנה יותר?
תודה רבה
1. אולי תיכנסו לאתר שלהם להדגמה קלהתודה רבה רבה לכלל העונים והעונות.
רק יעזור לי מאוד אם תוכלו להגדיר יותר מה אתם מתכוונים שצריך לדעת איך לחפש באוצר החוכמה?
מה המסובך בזה?
ושוב תודה...
הממשק של בר אילן הרבה יותר קל להבנה ולתפעולתודה רבה רבה לכלל העונים והעונות.
רק יעזור לי מאוד אם תוכלו להגדיר יותר מה אתם מתכוונים שצריך לדעת איך לחפש באוצר החוכמה?
מה המסובך בזה?
ושוב תודה...
כבר כתבו כמעט הכלמעונינת לדעת מה ההבדלים (בגדול) בין אוצר החוכמה לבין פרויקט השו"ת?
וממה לדעתכם אברך (לא עורך ספרים או משהו כזה) קלאסי יהנה יותר?
תודה רבה
אני מעוניין לקנות בר אילן, אם אפשר ליצור קשר במייל או בטלפון אשמח מאודאני מוכרת אוצר החכמה ובר אילן. גרסה הכי חדשה
חדש באריזה, לא היה בשימוש בכלל, אפילו לא פתחתי
במחיר נמוך משמעותית.
אני מעוניינת באוצר החכמהאני מוכרת אוצר החכמה ובר אילן. גרסה הכי חדשה
במחיר נמוך משמעותית.
מה המייל/טלפון?אני מעוניין לקנות בר אילן, אם אפשר ליצור קשר במייל או בטלפון אשמח מאוד
אני לא יכולה לראות מה המייל שלך.
אני מוכרת אוצר החכמה ובר אילן. גרסה הכי חדשה
במחיר נמוך משמעותית.
מה הכוונה "מכרז"? דבר שני המחיר 800? באתר שלהם כתוב אחרת?בשימוש יום יומי מספיק לי בר אילן. אין השוואה במחיר (יש עכשיו מכרז, זכיתי שנה שעברה ב-800 ש"ח)
אשמח מאוד מאוד לפרטים.אני מוכרת אוצר החכמה ובר אילן. גרסה הכי חדשה
במחיר נמוך משמעותית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: