אנחנו מתכננים בדיוק כך לילה בוינה ואז לפלכאו, בנתי ששם הכי נוח לצאת לטיולי כוכב וכנראה שבע"ה יש מנינים אבל אוכל צריך לקנות בוינה. אנחנו 5 נפשות ואני מאסתי בעצירות רוצה ישיר ורכב טיול פינוק אבל השאלה האם המצב מאפשר? אולי מסוכן להיסתובב בנראות חרדית?אני רוצה לנסוע לשם גם לשבוע שבוע וחצי להתחיל בוינא ליום יומיים ומשם לזלצבורג לפלאכו או משהו כזה מישהו יודעת מה מומלץ איזה עיירות יהיה בטוח מנין והם קרובות למגוון אתרים ועוד משהו האם הנהיגה היא כמו בארץ או שהחוקים שם אחרים או שאפשר להסתדר בלי רכב ואפשר אוטובוסים או רכבות אני לא יודעת כלום אף פעם לא נסעתי כשאני המ\ארגנת תמיד אירגנו בשבילי יש למשיהו עצות אני אשמח לשמוע...
עשיתי חישוב של 30 אלף לפני אטרקציות ואוכל, זה כולל רכב וטיסות ישירות- אנחנו 5 איש. אבל מה עם המצב הבטחוני חברות אומרות לי שזה לא הכי הכי , אוי כדאי טבילסי בכלל?יוצא יקר
מאוד משמעותי כמה נפשות אתם,
דירה עם יותר מ-4 מיטות תהיה יקרה יותר גם המקום משמעותי יש עיירות פופולריות שכבר ממש יקר
רכב מעל 5 נוסעים יהיה יקר
טיסות צריך למצוא זולות ואז השאלה אם רוצים עצירות שמוזיל אבל מסרבל
יש מלא אשכולות בנושא
מהממם שם תיהנו...
טיבילסי זה ממש נחמד לכמה ימים מקום זול שופינג בזול אטרקציות בזול להגיע להרים זו נסיעה די ארוכה ואני חושבת שקצת מפחיד לנהוג שם לבד ולא עם נהג מקומי וגם לקחת בחשבון כשאני הייתי החורף לא כ"כ פגשתי איראנים אבל אחותי היתה שם שנה שעברה בקיץ והם פגשו מלא איראנים (יש להם גבול משותף עם גאורגיה)עשיתי חישוב של 30 אלף לפני אטרקציות ואוכל, זה כולל רכב וטיסות ישירות- אנחנו 5 איש. אבל מה עם המצב הבטחוני חברות אומרות לי שזה לא הכי הכי , אוי כדאי טבילסי בכלל?
זה דבר שיכול להיות בכל מקוםאו אה את זה לא לקחתי בחשבון...
ממש לאאולי מסוכן להיסתובב בנראות חרדית?
נראה לי יקר ממש, לנו יצא חצי מחיר בערךעשיתי חישוב של 30 אלף לפני אטרקציות
מינכן הוא השדה הקרוב ביותר (מלבד השדה בזלצבורג). אפשר גם לנסות נחיתה בממינגן או באדן-באדן, כולם במרחק נסיעה סביר.נכון יקר מאוד
אבל אפשר לנסות אחרת
טיסה למילאנו ומשם נסיעה לטירול של כ-5 שעות
יש שם המון עיירות עם יהודים כמו SEE , אישגל גלטור, סן אנטון
יקרים ברמותתת בלי השוואה לוינה/מילאנו (חוץ מזה שיש מעלה לנחות בוינה מבחינת לקנות אוכל..)מינכן הוא השדה הקרוב ביותר (מלבד השדה בזלצבורג). אפשר גם לנסות נחיתה בממינגן או באדן-באדן, כולם במרחק נסיעה סביר.
עדיין יקר בטרוף.נכון יקר מאוד
אבל אפשר לנסות אחרת
טיסה למילאנו ומשם נסיעה לטירול של כ-5 שעות
יש שם המון עיירות עם יהודים כמו SEE , אישגל גלטור, סן אנטון
נחתנו בוינה בלילה ולא היה היכן לקנותלקנות אוכל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: