אומנ/ית - זו ההזדמנות שלך!!

רחל רייך

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יש לך אומנות שאת גאה בה? צילום, ציור, פיסול ועוד.
זוהי הזדמנות עבורך לפרסם אומנות שלך בחינם בפלטפורמה מרשימה ומכובדת
(היצירות יופיעו כשערים למדריך המופעים 'הכל למופע 5' שיוצא בתפוצה של אלפי עותקים).
וכמובן השם שלך חתום על היצירה.

אפשרות להרחבה אודות עיסוקך, ופרטי יצירת קשר.

לשליחת דוגמה מיצירותיך או לפרטים נוספים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אנו ניצור קשר עם בעלי היצירות הנבחרות.

C H A N Y

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יום שישי, מגיע לפליקס בעל המכולת השכונתי, עדיין נשאר מעט כאלה, הוא מכיר אותי שנים, לוקח כיכר לחם שלם ושמנת 27%, הוא מבקש על זה 7, אומר לו שאתן לו 7 קרדיטים בבית אצל המשפחה, פליקס מזעיף פנים, מאדים, פתאום אפילו מקלל, לא מבין מה קרה לו אולי הקידמה מאחרת לבוא אצלו.
הולך למגה בול רשת גדולה עושה קניה רצינית מגיע לקופאית 1,200 היא מראה לי על צג הקופה, מבטיח לה 1200 קרדיטים בכל העיר, גם היא מסתבר לא מכירה את צורת התשלום הזו, אחרי בירורים עם המנהל מסתבר שגם הם לא מוכנים לקבל קרדיטים, פתאום מבין שאולי בתחום המזון העסק הזה לא עובד טוב, הולך לקנות נעליים מבטיח למוכר להדביק קרדיט על הנעל, דואג לציין בפניו שהנני מטיב לכת וכולם יראו את הקרדיט על הנעליים, הטיפש סירב, בטח מחר יפטרו אותו מהחנות כשאספר את זה להנהלה.
מחליט לבצע צעד גדול, אמנם רעב ויחף, אבל צץ לי רעיון, בסוכנות מרצדס שם בטוח יבינו אותו, מה גם שקרדיט לגרמנים כאן בכל הארץ ובכלל בעולם האינטרנטי,בכל העולם, הם ודאי ישמחו לקבל קרדיט,
לוקח SLK 500 אדומה גג נפתח לנסיעת מבחן, היה קשה לשכנע אותם לתת לי אותה כשראו שהגעתי בלי נעליים
אבל הסכימו אחרי שהבטחתי להם שזה ישתלם להם ולא כדאי להם לשפוט אותי לפי הנעליים שאין לי,
עכשיו מטייל בארץ בלי נעליים רעב אבל עם מרצדס אדומה יפה
מתקשרים אליי מסוכנות הרכב , מבטיח להם קרדיטים בכל הארץ, העבודה קלה, הסמל שלהם נמצא מלפנים ומאחור, מסתבר שהם שלחו משטרה לתפוס אותי, כפויי טובה, השארתי להם ערימה של קרדיטים במשרד המכירות,
כשיתפסו אותי השוטרים הם בטוח ישמחו לקבל קרדיטים.
[יוסי גמזו]

[אני רק אציין בסוגריים שקרדיט נאות לאומן על יצירתו זו חובה חוקית לתת אף אם שילמו לו מיליונים]

ofir770

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה זה בדיוק??
נשמח להסבר קצת יותר מפורט!!
תודה!

שירהראל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

0405 שירה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ויצא מדריך שניקרא " הכל למופע 5
הם רוצים שער מרשים למדריך שלהם
ופונים לאמנים - צלמים , ציירים וכו'
כדי לקבל עבודה ולשלם אליה ב... קרדיט שיתפרסם באלפי עותקים

ofir770

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אבל מה זה המדריך הזה??
למה הוא בעצם מיועד??

שיילה

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מה ההתלהמות יש כאן מישהי שמתנגדת לפרסומת נרחבת בעמוד שער בחינם?
כמובן שלא מדובר על אמנים מפורסמים אלא על פירות בוסר המשוועים לשמש הפרסום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה