~נעמי~
עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
•
איך אני מתחילה להיות "נגריה" קטנה?
מתחשק לי לעשות להנאתי כל מיני יצירות בגודל כ-50-50 ס"מר לערך.
אחרי שהתנסיתי בקרטונים וראיתי כי טוב. ממש חבל לי שזה לא עמיד לתמיד
ומאד מתחשק לי לעבוד עם עץ אמיתי, ג'קסון (נשמע מפחיד, אני מעזה) ליטושים, מקדחות מברגות
חלום שלי ליצור "חדר מניאטורה" בהתאם לגודל בובה (כן יודעת שמוכרים מיטות מעץ, שידות ארונות מטבחים וכד')
חלום ליצור שידה תואמת לחדר הילדים, מדפים תואמים, אפילו לבנות את הספריה שאני מדמיינת במניאטורה ואחר כך רק להגדיל באמיתי...
אפילו כיוון של עיצוב תעשייתי מושך אותי אבל בבודדים, לשם האמנות. חומרים מיוחדים, ריפודים, פרספקס, ועוד.
ממש חלום.
איפה אפשר ללמוד? לקנות כלים? להתנסות בעדינות?
אפילו MDF או עץ טבעי. פחות גילופים יותר תיכנון ועוד.
מכירה מישהי שעובדת עם ג'קסון וכאלו. ולא חסר אמניות שעושות ריפרש למוצרי וינטא'ז.. אז משהו... עוד 2 מטר קדימה....
בנתיים הנה המיטה שהכנתי מקרטונים וכבר עוברת הדבקות חוזרות ונשנות למצער...
מתחשק לי לעשות להנאתי כל מיני יצירות בגודל כ-50-50 ס"מר לערך.
אחרי שהתנסיתי בקרטונים וראיתי כי טוב. ממש חבל לי שזה לא עמיד לתמיד
ומאד מתחשק לי לעבוד עם עץ אמיתי, ג'קסון (נשמע מפחיד, אני מעזה) ליטושים, מקדחות מברגות
חלום שלי ליצור "חדר מניאטורה" בהתאם לגודל בובה (כן יודעת שמוכרים מיטות מעץ, שידות ארונות מטבחים וכד')
חלום ליצור שידה תואמת לחדר הילדים, מדפים תואמים, אפילו לבנות את הספריה שאני מדמיינת במניאטורה ואחר כך רק להגדיל באמיתי...
אפילו כיוון של עיצוב תעשייתי מושך אותי אבל בבודדים, לשם האמנות. חומרים מיוחדים, ריפודים, פרספקס, ועוד.
ממש חלום.
איפה אפשר ללמוד? לקנות כלים? להתנסות בעדינות?
אפילו MDF או עץ טבעי. פחות גילופים יותר תיכנון ועוד.
מכירה מישהי שעובדת עם ג'קסון וכאלו. ולא חסר אמניות שעושות ריפרש למוצרי וינטא'ז.. אז משהו... עוד 2 מטר קדימה....
בנתיים הנה המיטה שהכנתי מקרטונים וכבר עוברת הדבקות חוזרות ונשנות למצער...