למישהו אולי יש רעיון לאולם במרכז בני ברק למשהו כמו 50 איש?
ואם כבר, אז גם המלצה על קייטרינג חלבי טוב בכשרות טובה
תודה רבה!
ואם כבר, אז גם המלצה על קייטרינג חלבי טוב בכשרות טובה
תודה רבה!
אשמח לקבל פרטים לגבי הקייטרינג . לא עובד לי ההודעה האישית.אשמח אם תצרי איתי קשרשלום לך,
אני נותנת קייטרינג חלבי משובח כולל אולם
אולם חדש ומושקע בשיכון ה'
פני באישי להצעה משתלמת
היכן האולם?אולם מרום גור ברמה גבוה קיטרינג מטרוף ברמה גבוה עם שאפית קצת יקר 0527184507
שלחו הודעה בפרטישלום לך,
פני באישי להצעה משתלמת
בבני ברק ברחוב הרב לנדאוהיכן האולם?
אשמח לשמוע פרטיםשלום לך,
פני באישי להצעה משתלמת
יש לך אולי טלפון? או דרך אחרת לתקשר איתם?יש איזשהו אולם נחמד עד 10 בלילה בלבד באזור חזון איש משהו, חינם, נדמה לי שאור ה70 מקומות בתוך הגינה שם- בני ברקים בטח תדעו על מה אני מדברת, איזשהי סימטה מחזון איש, יוצאים מתוך גינה לבין הבניינים.
האולם של משפ' אנגלנדריש לך אולי טלפון? או דרך אחרת לתקשר איתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: