עזרה אולי מישהו יכול לעזור?????????????

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
קבעתי תור עזרה ראשונה אחרי שהחלו כאבי שיניים חזקים מאד. הבעיה היא שנכנסתי לבידוד והיה ספק גדול שנדבקתי, (מה שהתברר כנכון) אז ביטלתי את התור. הבעיה שכאבי השיניים לא מרפים, ואני יוצאת מבידוד עוד שבועיים!
מישהו יודע מה ניתן לעשות?

לב זהבה

משתמש מקצוען
ליבי איתך! :(
תנסי לדבר עם רופא בטלפון יכול להיות שלפי הדברים שלך יתנו לך בינתיים אנטיביוטיקה ומשכחי כאבים טובים.

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
קבעתי תור עזרה ראשונה אחרי שהחלו כאבי שיניים חזקים מאד. הבעיה היא שנכנסתי לבידוד והיה ספק גדול שנדבקתי, (מה שהתברר כנכון) אז ביטלתי את התור. הבעיה שכאבי השיניים לא מרפים, ואני יוצאת מבידוד עוד שבועיים!
למה שבועיים? מתי התחילו תסמינים?
ובאמת אין ברירה, מנסיון קחי 2 אקמול לשכך כאבים.

עוד אחד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
איגלו קרח יכול לאלחש לכמה דקות את הכאבים

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
תתקשרי למרפאת ישניים ותשאלי עם יש אופציה רקלבדיקה קטנה שרופאה יבוא לבדוק אותך(כך היה בגל הראשון)

Batshoo Klein

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
צמר גפן טבול במעט עראק, ולשים על החור הכואב או לידו.
כדורים : פוינט - כדור לכאבים ממש חזקים.
וגם טיפות אופטלגין - מקל במהירות.

ממק'ה

משתמש צעיר
סיוט.
תחיי על משכחי כאבים בינתיים
תצחצחי המון את השיניים הכואבות ותעשי הרבה שטיפות..
יש מצב שהכאב ירפה אחרי כמה ימים. מניסיון.
רפואה שלימה.. שיניים זה נורא.

avi++

משתמש מקצוען
א. בטוח שיש רופאי שיניים גם לחולי קורונה, אין סיכוי שאין חולה אחד לפחות שנתקף בכאבי שיניים בדיוק בזמן המחלה.
ב. שמעתי פעם שאם מניחים ציפורן (התבלין, לא החתיכה בסוף האצבע) על השן הכואבת זה מרגיע, וכן צמר גפן טבול באלכוהול, ויסקי, וודקה, ברנדי, עראק, וכל מה שמכיל תכולת אלכוהול גבוהה זה מרגיע את הכאב

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה